zaterdag 12 juni 2010

12 juni: Zaltbommel

Vanmorgen dan eindelijk om kwart voor negen geland op Schiphol.
De koffers waren ook meegekomen en de taxi stond al snel klaar om ons resp. in Gorinchem en Zaltbommel te brengen.
In de taxi al direct volop in de stress door het drukke verkeer en al die mensen die veel te weinig afstand hielden. Onze chauffeur zat op de A2 ook gewoon te smssen . . . . .
We kunnen terugkijken op een prachtige reis!!!
Maandag weer de harde werkelijkheid, dus gewoon weer werken. 
Leo en Corrie niet natuurlijk want die trekken van Drees.

Leo en Corrie vwdw
26 juni 2010
We zijn weer thuis, nu al 2 weken, en de foto's zijn binnen. Schrik niet; 550 stuks!! Als je ze bekijkt, zijn we weer ff terug in de States met alle fijne, leuke en mooie herinneringen. Het was fantastisch!! Wat wil je ook met 2 van die enthousiaste en Amerika-kennende reisleiders!! Veel dank verschuldigd!! Bij deze.


vrijdag 11 juni 2010

11 juni: Las Vegas

Vanmorgen om half zes opgestaan en om kwart voor zeven vertrokken richting vliegveld. Daar eerst de auto ingeleverd (dit duurde minder dan 5 minuten) en daarna met het treintje naar onze terminal.
We hebben in totaal 3.775 mijl gereden, dat is 6.074 kilometer.
Na nog wat extra voedsel zijn we nu klaar voor take-off.
Ons vliegtuig vertrekt straks om 11.25 uur, Las Vegas tijd.
Uiteindelijk dan om 11.57 uur vertrokken en om 16.49 uur plaatselijke tijd geland in Chicago (+ 2 uur tijdverschil).
Hier duurde het vrij lang voordat we bij de gate konden komen, dus daarna konden we meteen doorlopen het volgende vliegtuig in. Er was alleen nog even tijd om te plassen en een paar snickers te kopen.
Vertrokken om 18.34 uur richting Schiphol.

CvWdW
11 juni 2010
WE KOMEN ER AAN! We zijn op het vliegveld van L.V. en gaan om 11.30 uur richting Chicago en dan door naar Schiphol. Wat hebben we genoten en wat hebben we veel gezien; ons hoofd zit vol van alles. Maar het was alles dubbel en dwars waard om dit Amerika te zien en te ervaren. En helemaal met M en D, de meest ervaren reisleiders die je maar kunt wensen. We zijn heel tevreden met dit huwelijkskado, dat we elkaar hebben gegeven!! Alle lieve meelevende mensen bedankt voor jullie meeleven; wat leuk om via Mari's iPad dit zo te kunnen doen over-en-weer. We hebben die twee bedankt, dat snappen jullie vast wel. Allemaal tot ziens!!!