dinsdag 8 juni 2010

8 juni: Van Primm naar Las Vegas

Een Amerikaans ontbijtje op bij de McDonalds in ons motel in Primm. 
Daarna via de Interstate 15 ineens door naar Las Vegas.
Hier eerst kaartjes gekocht voor een show van vanavond in de Sahara, nl. The Rat Pack. Na een bakkie koffie naar ons motel voor de laatste 3 nachten, nl. Fitzgeralds in Las Vegas.
Vanmiddag dan bovenop de Stratosphere Tower geweest, ongeveer op 300 meter hoogte (108 verdiepingen). Mooi uitzicht, maar Corrie en Leo wilden niet bungeejumpen, ondanks dat ik het wilde betalen.....
Dan om 17 uur naar The Rat Pack, bestaande uit Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Joey Bishop. Deze imitators gaven een prima show en een goed stuk muziek weg. Na afloop met de artiesten op de foto, jaja, ouwe gekken dat we zijn.
Heerlijk gegeten bij de Outback en nog een keer een a-sociaal toetje op.

CvWdW
9 juni 2010
Het is en blijft de vraag: Doen we het of doen we het niet; en dat betreft het gokken. Liever een pilsje voor hetzelfde geld! Gisteren echt genoten van een van de laatste dagen hier. Vandaag weer een leuk programma en het verslag komt trouw van Mari; en hij doet het leuk. Ja toch!?! We zijn de tel kwijt van het aantal geschoten foto's, maar het zijn er heeeeel veel. Dat wordt het prettige thuiswerk en dat is nogmaals deze reis maken. Leuk!!!!!


















































































































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten