maandag 3 juni 2013

2 juni: Fort Bragg - Santa Rosa

De motor van gisteren met Pake en Beppe bleek te zijn van Auke en Jitska uit Terhorne. Die zijn voor 3 weken in de USA en op weg naar Las Vegas. Gezellig zitten praten tijdens en na ons ontbijt.


Dan door naar Mendocino. Hier zijn in het verleden alle opnamen gemaakt voor de serie "Murder she wrote" met Jessica Fletcher. Het is dus eigenlijk het "Cabot Cove" uit die serie.




Ooit een auto met wimpers gezien??? Wij dus wel.


In de bakkerij/café even koffie met een koek op. Bakkerij The GoodLife !!!
Ze hadden daar ook bijzondere thee Francine !!!






Ook daar een mevrouw van 68 uit Edmonton (Canada) ontmoet die op de fiets was met haar man.


Verderop een apart huis gezien langs de Grote Oceaan.


Ineens kwam er een vos (of een coyote???) uit de struiken tevoorschijn.



Weer veel te veel foto's gemaakt van de kust en de Grote Oceaan dus. Deze wolkenband wordt daar "overcast" genoemd als ie boven het land komt te hangen.






Groepje studenten uit Pennsylvania, die geen water nodig hadden.




Bij Jenner gingen we weer het binnenland in, richting Sonoma en Napa Valley. Dit zijn beide grote wijngebieden.



Motel Travelodge in Santa Rosa. Vandaag weer prachtig weer met aan de kust 15-18 graden en een harde wind van zee. Later werd het nog 30 graden. 232 kilometer gereden.

5 opmerkingen:

  1. "I want to live I want to grow
    I want to see I want to know
    I want to share what I can give
    I want to be I want to live"

    Wat een prachtige foto's weer, erg leuk om nog even mee te reizen met jullie. Wij zijn sinds zaterdagavond weer thuis en hebben gelukkig hier ook mooi weer, want het is wel verslavend die zon!

    Hartelijke groeten, the Huijgen Family

    ps. Wij denken dat jullie een coyote (prairiewolf) hebben gezien en niet een vos.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij twijfelden ook tussen een vos en een coyote, maar dachten dat coyotes vooral (of alleen) in de woestijn zouden zitten. Groet van ons !!!

      Verwijderen
  2. Hallo Mari en Dickie , 'Het zijn weer prachtige foto's , volgens mij is een vos roodbruin van kleur dan een coyote lijkt er wel veel op , geniet er nog maar van , want wij genieten mee van jullie verslag en de foto's , Groetjes , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. P.S Waren we nog vergeten , Hoi Opa Mari en Oma Dickie , Ja dat hoorden we gisteren van Myron toen we aan het skypen waren , Hij wist nog precies te vertellen dat hij jullie gezien had . Ze vertelden dat het erg gezellig is geweest en lekker geklets hebben en genoten van de kleinkinderen van ons , Ja zo zie je maar weer hoe gauw je Opa en Oma Bent !!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen