woensdag 5 juni 2013

4 juni: Santa Rosa - San Francisco

Dit verslag is wat later omdat we vanavond naar het baseball geweest zijn!!!

Direct vanuit Santa Rosa op weg naar Muir Woods National Monument. Aangekomen op highway 1 bleek er echter veel "overcast" te zijn, dus flink mistig. Een paar mijl omhoog gereden richting Muir Woods maar het zag er niet uit dat dit leuk zou worden. Muir Woods dus geschrapt.



Daarna naar Sausalito, waar we naast een Best Buy parkeerden. Naar binnen dus en de nieuwste elektronica aldaar bekeken. Weliswaar niks nodig, maar altijd leuk om even binnen te kijken.





Daarna bij Starbucks een bakkie koffie op met een koek van ons zelf, want de koffie was al duur genoeg, haha.
Dan bij Ross (een soort Zeeman in het kwadraat) geshopt. Zowaar een paar goede loopschoenen kunnen kopen van Fila voor $ 27,11 inclusief tax. Lijkt me niet te duur.


Dan geparkeerd in het dorp en wat langs de baai geflaneerd, geluncht en gewinkeld, maar niks gekocht.






Daarna via de Golden Gate Bridge naar ons motel, Ramada Limited in San Bruno, vlakbij het vliegveld gereden. Gratis parkeren in de parkeergarage. Hier slapen we de resterende 3 nachten.




Aan het eind van de middag wat uitgerust en daarna op weg naar de parkeerterreinen van de Giants om naar de baseball-wedstrijd van vanavond te gaan tegen de Toronto Blue Jays. Parkeren kon mooi dicht bij het stadion, alleen kostte het wel het leuke bedrag van $ 35,00.
De tickets, vrij hoog in het stadion maar wel goed zicht op de plaat, vielen dan weer mee, slechts $ 30,00 p.p.
Het blijft moeilijk om de wedstrijd geconcentreerd te volgen, omdat er in het stadion van alles om je heen gebeurt.



Het mooiste shirt van Nederland moest nog even worden getoond.


De dochter van Bruce Lee zong het Amerikaanse volkslied, voorafgaande aan de wedstrijd. Ze zamelt tevens geld in voor één of ander goed doel.











Vandaag toch nog vrij veel zon en zo'n 18 graden. 173 kilometer gereden.

3 opmerkingen:

  1. Hallo , Mari en Dickie , jammer dat je niet naar het park kon gaan wegens mist ,maar ja je hebt toch schoenen kunnen kopen die goed koop waren , ja nu schiet het op jullie vakantie , wel fijn dat je nu in hetzelfde hotel blijft kan je even bij komen , toch wel mooie foto's bekeken , zo beleven we met jullie de reis leuk mee, groetjes van ons ,Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi broer en schoonzus, de reis zit er bijna op, maar jullie hebben mooie dagen mogen hebben, wij wensen jullie een goede thuisreis toe, en een behouden aankomst.
    groetjes cees en adrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Frans uut Ass`n09-06-2013, 14:39

    9juni 2013
    Mari, vergeet je niet die vierde aap op tijd een banaan te geven: ik zou thuis ook de gordijnen weghalen

    BeantwoordenVerwijderen