woensdag 2 juli 2014

Denver dag 1

Vanmorgen met de bus naar Denver Downtown. Een ritje van 35 minuten met als eindbestemming de 16th Street Mall. Voor $ 2,25 p.p. kom je makkelijk in de binnenstad. Om 10 uur waren we dus al in de stad.




Op de 16th Street Mall rijden gratis bussen heen en weer en je kunt in- en uitstappen naar behoefte.


Al snel een paar nieuwe zwarte sportschoenen gekocht van New Balance. De oude meteen weggegooid en de nieuwe direct ingelopen.


Er staan langs de 16th Street Mall veel piano’s links en rechts, die je kan bespelen als je dit leuk vindt. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt en één man zat uit volle borst te zingen. Schitterend om te zien.


Ons zelf getrakteerd op een koffie bij Starbucks met niks erbij. Knap van ons!!! Langs de hele 16e Street Mall zijn zeker 10 vestigingen van deze koffie tenten. Overal ook gratis internet.




Geluncht op een foodcourt en samen een hamburger met frites gedeeld.Daarna in de State Capitol een rondleiding gedaan. Hierbij was ook een Australische vrouw, Lisa, die bij haar dochter in Denver op bezoek was. Ze woonde op Tasmanië en werkte voor de regering.






Helaas geen aanleg.....
Bij ons 2e bezoek die middag aan Starbucks kwam ze ook een bakkie koffie kopen en schoof ze bij ons aan. Gezellig wel 3 kwartier zitten kletsen.


Later op de middag zagen we dat België – Amerika werd uitgezonden in een Ierse Pub. Op straat even mee staan kijken naar de verlenging. Op het moment dat we weg wilden gaan scoorde Amerika tegen. Veel enthousiasme bij de kijkers, maar het bleef 2-1 voor onze zuiderburen. Toch applaus van alle toeschouwers na afloop.







Intussen was ik even bij Sheraton naar de WC geweest. Kost niks en ik wilde ook wel eens deftig mijn behoefte doen. Zoals gebruikelijk aan het eind van onze vakantie gegeten bij The Keg Steakhouse.

Mooie oude gebouwen
Om 10 over half 7 weer met de bus terug. Die reed echter niet verder dan Kipling Street, dus het laatste stuks hebben we gelopen, zo’n ruim 20 minuten.
0 kilometer gereden. Zon, warm, 24 graden.

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie , wat fijn dat je voor weinig geld met de bus kan naar Denver en dan nog piano spelen gratis maar helaas er is niemand komen luisteren Hi ha , wel weer mooie foto's en we hebben genoten van jullie verslagen ja dit is het einde van jullie vakantie nou we hopen dat jullie een mooie en veilige vlucht mogen hebben en gezond weer in Nederland aankomen groetjes Lia en Theo P.S voor Mari we zullen voor morgen het kaarten weer verzorgen en alles in goede banen te leiden

    BeantwoordenVerwijderen