donderdag 3 juli 2014

Denver dag 2

Vanmorgen met de camper naar Cherry Creek Shopping Mall in Denver. Het verkeer was ontzettend druk en er waren ook nog wegwerkzaamheden, maar uiteindelijk kwamen we toch op de plaats van bestemming. Geparkeerd bij de Safeway (op 4 auto-plaatsen).



Kunst in de Mall


Iets voor Eline, Nelleke of Janneke???
Veel zitplaatsen om te rusten
Grote kinderspeelplaats
Kijken, kijken, niks kopen en dat klopte. 
Bij Starbucks koffie gedronken met weer niks erbij.

Onderweg nog een arrestatie
Daarna naar Country Buffet om te lunchen. Vandaag speciale lunch voor seniors, dus dat kwam goed uit. Met z’n tweeën het geweldige bedrag van $ 17,25 kwijt. Het was er dan ook flink druk, vooral seniors (zoals wij, haha).

Stadion van de Bronco's
 

Zonder worteltaart geen vakantie
Dan richting onze camping en onderweg eerst getankt bij de Shell en vlakbij huis ook nog even de propaantank laten afvullen. We staan dus gesteld voor morgenvroeg als we de camper moeten inleveren. 
Op de camping was een jongen aan het dumpen en Dickie maakte even een praatje met hem. Hij heette Greg en kwam uit Lancaster, Pennsylvania. Was net een maand onderweg en had voor zijn rondreis 2 jaar uitgetrokken. Wij dus alles verzameld, dat we niet meer nodig hadden en aan hem gegeven. Hij kon gelukkig alles gebruiken.



Ook bij Shell en later op de camping een stel uit Denemarken gesproken. Die hadden nog een paar dagen in Denver te gaan, voor ze weer terug moesten. Gezellig mee staan praten.
51 kilometer gereden. Zon, warm, 27 graden. 

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie , leuke foto's van de tweede dag in Denver en zo ontmoet je nog wel eens mensen , die ook wel wat kan gebruiken en nog langer rondreis dan jullie zo kon je tenminste wat je over had kwijt en hij was er misschien gelukkig mee !! ja we staan weer gesteld voor het kaarten alles klaar gezet , we zullen wl zien hoeveel er komen . nogmaals een goede vlucht en een veilige aankomst in Nederland en veilig weer thuis groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen