dinsdag 1 juli 2014

Estes Park - Wheat Ridge (Denver)

Vanmorgen via de 36 west meteen terug naar Rocky Mountain National Park.
Eerst bij het Visitor Center van Beaver Meadows geïnformeerd hoe laat de shuttlebussen reden. Dat bleek om de 10 – 15 minuten te zijn. We moesten onze camper op de P+R zetten en vandaar de bus nemen.




Direct met de bus naar het verste punt, nl. Bear Lake gereden op 2888 meter hoogte. Daar de trail om het meer heen gelopen. Onderweg sprak een man ons aan (met zijn vrouw). Vertelde dat ze beiden in het onderwijs hadden gezeten. Ze hadden ook 9 jaar les gegeven in de enige school bij de Grand Canyon en ook op de South Rim gewoond. Zij vertelde op onze vraag dat ze 86 was maar dat ze nog steeds veel wandelden. In de zomer woonden ze 6 maanden in Estes Park en in de winter 6 maanden in Mesa (Phoenix), Arizona. En dat al 20 jaar!!!

Ook liep er een vrouw rond met een looprekje, maar dat weerhield haar er niet van om toch te gaan wandelen om dit meer heen. Overal bankjes waar je kunt rusten.


Daarna vanaf het meer gelopen naar Alberta Falls. Een pittig stuk omhoog lopen, maar de waterval was dan ook best mooi.








 

Terug hiervan naar de bushalte van de shuttle en daar met de bus naar Sprague Lake gegaan. Ook rondom dit meer gewandeld. Aan de kant stonden diverse kinderen te vissen onder begeleiding van volwassenen. Ook stonden wat kinderen met lieslaarzen meters van de kant, in het water, te vissen. Wat ouderen stonden midden in het meer.



Hiervan weer terug met de shuttle naar het P+R terrein en weer onze camper gestart. Via de 36 oost en de 34 oost naar Loveland. Hier even geluncht bij Perkins. Omdat het bijna een half uur duurde voordat ons eten op tafel stond, bood de ober ons elk een stuk taart aan, dat we natuurlijk direct afsloegen……..
Dan via de 287 zuid richting Denver.


Bij de Walmart de laatste boodschappen gedaan.



We staan de komende 3 nachten op RV Park Prospect in Wheat Ridge (een voorstad van Denver) voor $ 37,21 per nacht.
Omdat er net een afzegging was binnen gekomen, was er plaats. Aan de straat hing al het bord: FULL. We hadden dus geluk.



Ruim je hondenstront op of het loopt verkeerd af .....
De bushalte naar Denver Downtown is bijna voor de deur, dus morgen met het openbaar vervoer.
156 kilometer gereden. Zon, warm, tot 35 graden. 

2 opmerkingen:

  1. Goede morgen Mari en Dickie , ja het wordt afgezaagd maar toch weer mooie foto's en leuk verslag , mooie omgeving prachtige natuur en Mari zag je forellen daar bij de waterval ??? !!! ja gelukkig dat je nog een camper plaats gekregen heb alles vol , ja daar reizen ze veel zeker !!! of zijn daar de scholen al vrij ? goede tempratuur 35 graden maar ja jullie hebben airco niks aan de hand , zo nu 3 dagen niet meer met de camper rijden en lekker laten rijden met de bus laatste 3 dagen daar . geniet nog maar Arie gaat A.S vrijdag weer naar Angelika . Ja Duitsland is door naar de kwart finale 0-0 en toen verlening 2- 1 Groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha allebei,
    Geloof je het zelf dat jullie die taart afgeslagen hebben, maak het de kat wijs.
    Lekker paar dagen rust en dan camper inleveren. Lekker struinen door Denver.
    Mooie wandeling en zelf niet gevist?
    Groetjes tot zaterdag. Francine Hans

    BeantwoordenVerwijderen