maandag 26 juni 2017

Omgeving ten noorden van Calgary

Vanmorgen eerst even bij de Superstore om de hoek binnen gekeken. Prachtige winkel en kleurrijke taarten. Zelf nootjes of snoep scheppen uit tientallen bakken.




Dan naar de Calgary Farmers Market, waar vooral versproducten maar ook puzzels te koop werden aangeboden. Ook kon je er van alles eten natuurlijk.
We vonden zelfs een stand waar ze oerhollandse producten verkochten, zoals hagelslag, stroopwafels, tuc zoutjes, Bastogne koeken enz. De prijzen lagen nogal hoog.
Niks gekocht, alleen gekeken............






Benieuwd hoe de omgeving aan de noordkant van Calgary eruit zouden zien, zijn we via de 2 tot Airdrie en 2A noord tot aan Carstairs gereden. 
Onderweg bij Crossfield stond nog een mooie silo.


Dan iets terug en via de 580 west naar Cremona. Dan via de 22 zuid weer terug richting Calgary.
Veel kaarsrechte wegen, soms wat heuvelachtig.



In Cremona geluncht maar de door Mari bestelde uiensoep was niet te (vr)eten.
In Calgary kwamen we toevallig langs de schansen van het skispringen.


Verder vanmiddag wat gerust.
Vandaag zonnig en 26 graden. 220 kilometer gereden.

1 opmerking:

  1. hoi Mari en Dickie , je hebt gelijk dat je niks gekocht heb van al dat snoepgoed en die taarten alles best aan de prijs . jammer voor jullie die uien soep net te vreten was maar aan de andere kant weinig geblaas dus geen last er van . je zeg daar zijn geen heuvels maar als ik die ene foto zie je zou maar moeten fietsen . genieten jullie nog maar wij genieten ook van al die foto's en verslagen . groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen