maandag 28 september 2015

Las Vegas - Williams

Vanmorgen alweer vroeg op, zo rond half 6. Na het wederom eenvoudige ontbijt in ons motel richting Kingman. Deze keer de Hoover Dam links laten liggen en over de nieuwe brug aldaar gereden. Dan even van de snelweg afgegaan voor het spookstadje Chloride. Dat was echt helemaal niks, dus maar snel weer omgedraaid en doorgereden naar Kingman. Hier voor de eerste keer getankt. De benzineprijs viel erg mee, nl. $ 2,719 voor 1 gallon. Omgerekend is dat € 0,65 per liter.
In Kingman was het hele weekend een rodeo-festijn aan de gang. Er was een soort braderie waar we even overheen zijn gelopen. Er was ook een flinke BBQ. Natuurlijk niks gekocht.



Dan via Route 66 op pad. 



Onderweg een paar keer gestopt voor oude gerenoveerde bedrijven, die nu vaak een andere functie hadden. 


In Hackberry even stilgestaan bij de supermarkt met de oude Corvette voor de deur.


Dan door naar Peach Springs. Hier even geluncht langs de weg in een parkje. Net als gisteren yoghurt met vlokken. 


Daarna door naar Seligman, waar het redelijk druk was, vooral met bussen en motoren. 


In de Snow Cap zat een bandje oudgedienden te spelen. Het bleek Angel Delgadillo te zijn op saxofoon met nog 2 oudjes op gitaar, daarbij een drummer en een zanger, die ook nog wat ritme op een trom sloeg.


Hoewel amateur-muzikanten, hebben wij ons goed vermaakt en zijn tot 2x toe aangeschoven op het terras bij de Snow Cap.
Dan door naar Williams en ons gemeld bij ons motel van Travelodge. Weer een prima kamer en ook even in het zwembad en de jacuzzi gezeten.


Diner bij Pine Country restaurant.
Vandaag weer warm, eerst 33 graden en later 28 graden.
Gereden: 388 kilometer.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Mari en Dickie , lekker weer mooie temperatuur ,ja en als je dan een eind gereden heb en overal rondgesnuffeld.
    Dan is het toch wel lekker om te zwemmen en in de jacuci . geniet ervan en tot de volgende keer groetjes , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou na gister maar weer even reageren. Niet te geloven wat jullie dan doen op 1 dag in een auto. Alleen al naar Hoover dam kost ons een dag. En dan naar de route 66 , niet te geloven daar fietsen wij dagen op. Wel leuk , bij die winkel in Hackberry hebben wij wat gekocht, dat is toch met die bijzondere wc's ? Leuk. En dan onze beroemde kapper , wat leuk . Kan me indenken dat jullie twee keer op het terras hebben gezeten, leuk hoor. Echt geweldig, blijft leuk om te zien die route 66. En dan ook nog tijd om te zwemmen. Heerlijk. Nou blijf maar lekker gaan. En wat een heerlijk weer. Groetjes Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen