zaterdag 26 september 2015

Schiphol - Las Vegas

Vanmorgen om een uurtje of 6 opgestaan bij Van der Valk. Na een uitgebreid ontbijtbuffet om 8 uur met de shuttlebus naar Schiphol.


Daar rond 11.05 uur vertrokken naar Chicago met United Airlines.




Na een vlucht van zo'n 8,5 uur geland in Chicago. Plaatselijke tijd 12.35 uur met een tijdverschil van 7 uur met Nederland. Hier nog gepraat met een Amerikaanse mevrouw.


Zonder problemen door de douane en daarna nog even geluncht.
Dan om 16.10 uur (plaatselijke tijd) door naar Las Vegas. Ook deze vlucht verliep voorspoedig en al na 3 uur en 5 minuten geland in Las Vegas. Plaatselijke tijd 17.15 uur met een tijdverschil van 9 uur met Nederland.


Nadat we alle koffers en rugzakken kompleet hadden met de bus naar Alamo om onze huurauto op te halen. Dat ging niet allemaal even snel, maar we werden wel netjes geholpen. Er was nog keuze uit zo'n 10 auto's en we kozen een flinke Chevrolet.
Dan op zoek naar ons motel. Erg druk verkeer en al wat donker was dit nog een klus. Uiteindelijk gevonden en ingecheckt voor 2 nachten.


Daarna wilden we nog even wat eten bij Denny's, maar die werd net gerenoveerd, dus was dicht. Vlakbij was The Peppermill, dit zag er ook prima uit, maar daar stond een wachtrij van minstens 25 -30 man die ook wilden aanschuiven. Dan maar een broodje en wat drinken gekocht bij de 7/11 en op onze kamer opgegeten.

In Las Vegas was het vanavond nog 38 graden, dus voor ons bloedheet. 

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie , we hebben jullie verslag gelezen , gelukkig is alles goed gegaan nou ja op het eten na ,wat een temperatuur jullie kunnen de korte broek aan . hier is het 17 graden en zonnig . groetjes tot de volgende keer , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen