zondag 20 mei 2012

19 mei: Brush - Gering

Afgelopen nacht kwamen er zeker 25 treinen voorbij, maar wij sliepen prima en waren vanmorgen ook goed uitgerust (na 10 uur slapen). Het had geregend en ook toen we gingen rijden regende het nog. Weer voor een lange broek dus.
Dickie begon aan haar eerste kilometers en het bleef regenen tot ongeveer 11 uur. Onderweg dreigde er nog een flink hert over te steken en deed dit dus prompt, waardoor Dickie flink in de remmen moest.
Kort voor Gering gestopt bij Wildcat Hills Nature Center. Hier kregen kleine kinderen te horen hoe ze een kalkoen moesten lokken. Ze kregen daar allemaal een apparaatje voor en moesten vanuit een camouflagetent hun kunsten vertonen. Dikke pret.

Dickie deed nog mee aan schietoefeningen, maar kon niks geraakt krijgen.
Daarna in Gering een echt brood gekocht bij de warme bakker.
Dan naar Scotts Bluff National Monument. Deze hoge rotsen waren vroeger een herkenningsteken in het landschap voor de pioniers. Wij zijn naar boven gelopen (flink steil af en toe) en hebben van het uitzicht genoten (5,2 kilometer heen en terug).

Dan weer terug naar Gering en een staanplaats gevonden op Robidoux RV Park, waar we met onze Good Sam kortingskaart slechts $ 21,00 kwijt waren. Mooie pullthru site.
Nadat de regen weg was toch nog ongeveer 20 graden geworden.
Gegeten bij Whiskey Creek Steakhouse in Scottsbluff. Heerlijke filet mignon met randje spek op.
Vandaag 220 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten