zondag 2 juli 2017

Blue River - Kamloops

Na een ouderwets ontbijt richting Kamloops via de 5 zuid.


Na een kilometer of 15 gaf de auto aan, dat de rechter achterband onvoldoende spanning had. De 3 overige banden stonden op 38 en deze op 28. Op enkele plaatsen geprobeerd bij te vullen, maar het lukte pas na ruim 100 kilometer bij een tankstation. Bijgevuld en weer verder op weg.


Verder onderweg niks meegemaakt.




Bearproof vuilnisbakken

Om een uur of 12 al bij ons motel, de Days Inn in Kamloops. We hebben een kamer met een kingsize bed, een open haard, airco, TV, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, jacuzzi, toilet en inloopdouche. Zeer luxe voor onze begrippen.







Even gerust en dan naar het Riverside Park, waar de festiviteiten van Canada 150 jaar zouden plaatsvinden. Vrij dichtbij kunnen parkeren voor $ 1,50, dus goedkoop. Het was erg druk en er waren veel standjes met artikelen, etenswaar en artiesten. In de rivier werd gezwommen en gespeeld en voor de kleine kinderen was er veel te doen met water, dus prima. Flesje water bijvullen is gratis, dus wat doe je dan?







Een paar keer op een bankje gezeten. Eerst met een Canadees gesproken, die tot voor 8 jaar in New Foundland woonde. Later nog met een echtpaar dat ook in Kamloops woonde.
Boodschappen gedaan bij de Walmart en daar hebben ze grote potten pindakaas.


Gegeten bij Denny's en later samen in de jacuzzi gezeten.
Vandaag 34 graden en 262 kilometer gereden.

2 opmerkingen:

  1. ziet er prachtig uit jullie hotelkamer zeg maar gerust suite wat een luxe ,leuk verslag en mooie foto's ja jullie hebben het goed voor mekaar en natuurlijk prachtig weer geniet ervan en zeker in de jacuzzi samen geweldig groetjes tot de volgende keer Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hebben jullie gewoon, of romantisch in die jacuzzi gezeten??!
    Dat maakt wel het verschil😄
    Fantastisch ontbijt.

    BeantwoordenVerwijderen