dinsdag 18 juli 2017

Sedro-Woolley - North Vancouver

Vandaag via de 9 noord tot de Canadese grens. Onderweg veel bessenstruiken.

Als zijn rode lichten branden, meteen stoppen!!!
 



De grens kwamen we zonder problemen over en reden meteen Abbotsford binnen. Wat koffie gedronken bij Tim Horton's en ook onze mail bekeken.



Dan via die 1 west naar Vancouver, een ritje van ruim 1 uur. Ook hier veel bessen.





In Vancouver eerst naar Granville Island. Dat schoot niet op want het was vreselijk druk. Op Granville Island geprobeerd te parkeren, omdat wij dachten dat er allicht wel 1 plaatsje voor ons vrij zou zijn. Dat hadden er nog enkele honderden gedacht, dus na ruim een half uur rondrijden, hebben we het eiland maar weer verlaten.


Dan naar Stanley Park. Hier wel geparkeerd (na wat zoeken) en even geluncht.  



Er kwam al direct een wasbeertje langs lopen. 


Daarna met de auto het park rond gereden, maar helaas zie je er dan te weinig van. Parkeren was vrijwel onmogelijk vanwege de drukte. Niet zo erg voor ons, want we hadden in 2005 al 5 dagen in Vancouver rond gekeken. Dan maar weer via de Lions Gate Bridge naar ons motel in North Vancouver, de Comfort Inn.


Vanavond gegeten bij Denny's en Mari is zich te buiten gegaan aan 2 gebakken eieren, hashbrowns, bacon + 2 pannenkoeken zoals op de foto.




In de Best Western naast ons is een pannenkoekenhuis van De Dutch gevestigd, opgericht door een Nederlander en nu met zo'n 20 vestigingen in (West) Canada.


Vandaag 23 graden en 176 kilometer gereden.

3 opmerkingen:

  1. Ha twee, nou weer terug in Canada, ja het begint op een eindje te lopen.
    Wat een eten voor Mari, hij zal bomvol gezeten hebben.
    Nog lekker genieten en tot zo. Groetjes Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mari en Dickie ja weer terug in BC , die brug en de omgeving daar zijn wij ook geweest het is weer prachtig om te zien . ja Mari als je zulke maaltijden eet groei je wel maar dat kan bij jou geen kwaad . groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen