maandag 3 juli 2017

Kamloops - Revelstoke

Bij de Walmart toch maar een paar koffiebekers gekocht, waarin de koffie lekker warm blijft.
 

Trouwens, de 7-Eleven bestaat nog steeds.


Daarna via de 1 oost naar Revelstoke.
Onderweg op een parkeerplaats bij een tankstation een prachtige antieke Pontiac Parisienne gezien. Hier meteen onze koffiebekers gevuld.



We kwamen veel winery's tegen. Niet gestopt, dus niet geproefd.


Bij een kerk werd alles in gereedheid gebracht voor de (zondagse?) BBQ.



Als Mari tankt, mag Dickie de voorruit schoonmaken.


Tijdens onze lunch kwam de Rocky Mountaineer nog voorbij.



Aangekomen in Revelstoke meteen door naar de Sky Parkway, waar op de Meadows de bloemen volop in bloei zouden moeten staan. Zo ver kwam het niet want na een kilometer of 15 klimmen, mochten we niet verder omdat er bovenop nog erg veel sneeuw lag. We konden wel lopend het traject  van 5,5 kilometer (naar de sneeuw) afleggen (omhoog en dan weer terug. We hebben gepast.



Dan door naar de Revelstoke Dam. Hier kwamen we vlak voor half vier aan en de portier meldde ons meteen al dat de dam om 4 uur sloot. Toch snel naar binnen en met de lift omhoog naar de top van de dam. Best een indrukwekkend geheel. Dickie heeft nog gauw effe wat stroom zitten trappen.







Deze keer geen last gehad van de muskieten, terwijl die in Blue River nog zeer actief en met velen aanwezig waren. Ze hadden daar 4 jaar geen muskiet gezien, maar nu was het een invasie. Dickie flink gestoken en Mari een paar keer.
Vandaag weer 34 graden en 283 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten