donderdag 13 juli 2017

Victoria - Centralia (USA)

WE KONDEN HET NIET LATEN !!!!

Na vier dagen hielden we Vancouver Island voor gezien. Het ritje heen en weer (500 kilometer) van Campbell River tot Part Hardy (en terug) hadden we al geschrapt. De rit naar Tofino had geen zin, omdat nog slechts sporadisch een kamer te krijgen was (voor meer dan 300 dollar!). Ook blijken we geen mensen voor de stad te zijn, want na 1 dag wandelen in Victoria meenden we alles al gezien te hebben.

Ontbijt in ons motel
Afgelopen zondag dus nog snel even ESTA aangevraagd voor de USA en de veerpont gereserveerd voor vanochtend. Om 8.40 uur stonden we al in de rij te wachten op de douaniers van de USA. De visa werden al snel in onze paspoorten geniet en na betaling van 2 x $ 6 mochten we met de boot mee. Vertrek om 10.30 uur.




Van zo'n zeereis krijg je wel trek
Na anderhalf uur varen kwamen net na 12 uur aan in Port Angeles (Washington).
Hier via de 101 zuidoost richting Centralia, dat we hoopten vandaag nog te halen.

Aankomst in Port Angeles - WA


Broodje bij de Subway
Don - gastheer bij Walmart
Visitor Center in Brinnon


We slapen vannacht in King Oscar Motel in Centralia.


Gegeten bij de Country Cousin op aanraden van de receptioniste van ons motel.



Pot Roast
Meatloaf
Vandaag 25 graden en 251 kilometer gereden.

3 opmerkingen:

  1. Ja Mari en Dickie je moet wel eens veranderen van het schema en inderdaad een dag daar of je moet de Orka's kijken met snelle rubberboot en gids maar dat hadden jullie jaren geleden al gedaan . geniet nog maar lekker wij genieten van de foto's en de verslagen groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou , wat een stralende gezichtengisteren bij het eten en toch leuke foto's in de stad. Maar we. Begrijpen dat het niet helemaal jullie ding is, de stad. En nu dus toch in USA' ja hoor gewoon van plan veranderen. Leuk, doen wij ook constant. En nu dus daar genieten en dat zie je weer aan Mari's snoet, blij in USA.
    GENIET nog lekker. Groetjes. Francine en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een culinaire hoogstandjes daar, goede voortzetting.
    Groet J&G

    BeantwoordenVerwijderen