zaterdag 1 juli 2023

1 juli: Red Deer Dag 2 - Canada Day

Van de tornado gelukkig niks gemerkt. Wel gisteravond en vannacht een paar onweersbuien. Vandaag weer in de stad gebleven. Het is vandaag Canada Day, dus we trokken onze speciale t-shirts aan en zetten onze Canada petten op. 

Allereerst naar de Alberta Sports Hall of Fame. Hier worden sporters uit Alberta geëerd die buitengewone prestaties hebben geleverd. Vooral (ijs)hockey, curling, schaatsen enz. Er waren ook allerlei spellen, die we konden spelen. Dickie won curling, ijshockey, golf en een soort mini-curling. Het basketbal eindigde gelijk. Mari was blij dat hij het curling steeds verloor. We hadden er trouwens geen bezempje bij nodig.😂

 Daarna natuurlijk eerst koffie bij Tim. Daarna naar Staples en een draadloos toetsenbordje gekocht voor de iPad. Een broodje gegeten bij de Subway. Intussen kwam er weer een waarschuwing binnen voor een tornado in onze buurt. 

Dan op pad naar de viering van Canada Day bij Bower Ponds. Hier werd door artiesten en muzikanten opgetreden en er was ook een flinke braderie. De Heritage Society deelde gratis gebak uit. We deelden later nog een ijsje. Eind van de middag begon het steeds harder te waaien en we besloten om terug te gaan naar ons motel.

Vandaag 30 km gereden en ruim 11.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 24 graden.



































2 opmerkingen:

  1. Leuke feestdag en jullie zagen er ook feestelijk uit. Blij dat je toch nog iets gewonnen hebt van Dickie zeker Mari?? En dat formaat ijsje is ook om te delen !!! Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk allemaal zeg, een echte feestdag
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen