vrijdag 30 juni 2023

30 juni: Red Deer dag 1

Vandaag in de stad gebleven. Eerst geparkeerd bij Bower Ponds, een park langs een rivier met vijvers, en daar een flinke wandeling gemaakt richting de oude binnenstad. Eerst nog even een ijskoffie genuttigd bij de Mac. Dan gelopen naar Ross Street Patio, waar tussen 12 uur en half 2 een zangeres live te zien en te horen was. Op een bankje een tijdje geluisterd naar soms wat bekende nummers. Iets verderop stond een monument voor de veteranen. Links en rechts ook wat muurschilderingen. 

Bij de Superstore nog t-shirts gekocht voor Canada Day van morgen. Dan terug naar Bower Ponds en nog even gerust op een bankje. Het podium voor de festiviteiten van morgen werd al opgebouwd. 

Bij Tim Hortons een salade op als lunch en bij de Walmart nog een leuk t-shirt gekocht. Terug naar ons motel en nog even bij Tim Hortons (naast ons motel) koffie gedronken met een eigen koekje. Bij ons motel stond een leuke GMC, iets groter dan de Ford van ons. 😂 

Bij Denny’s een seniorenmaaltijd gegeten. Onderweg terug naar ons motel kwam er een waarschuwing op onze mobieltjes binnen voor een tornado binnen het bereik van onze mobiele telefoons. Gelukkig tot nu toe niks van gemerkt. Thuis nog een yoghurtje op en een beker thee. 

We zagen op Weather Channel dat rook van de bosbranden in Canada nu ook de grens van Europa heeft bereikt. Benieuwd of men dit in Nederland ook nog gaat merken. Vandaag 35 km gereden en ruim 11.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 26 graden. 



























3 opmerkingen:

  1. Ik snap hem nu; die firma "Tim Hortons" is jullie vakantiesponsor. Gr. Mark

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat bijzonder die tornadowaarschuwing op je telefoon, en inderdaad jullie hebben een relatie met Tim Horton. Wie wie sponsort ????? En dat T shirt Mari , had niet gehoeven, dat wisten we toch wel. Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een mooi verslag met foto’s
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen