dinsdag 12 juni 2012

11 juni: Golden

Eerst Marieke en later Jan gebeld, want die waren beiden vandaag jarig.
Daarna richting Boulder naar de Celestial Seasonings theefabriek. Hier een film gezien en een rondleiding door de fabriek gehad. Iedereen moest een haarnet op en ook een baardnet was voorhanden.

Foto's maken mocht helaas niet. We kregen uitleg en mochten aan van alles ruiken. Ook mochten we in enkele magazijnen ruiken hoe o.a. de pepermuntvoorraad rook. Erg sterk dus!  Daarna zagen we hoe de thee werd ingepakt op een lopende band. Na afloop kwamen we zowaar in de giftshop uit, die bijna net zo groot was als de fabriek.
Terug onderweg bij Perkins wat gegeten en toen weer naar huis. Na even gerust te hebben, zijn we toch nog maar naar het Red Rocks Amphitheatre in Golden gegaan. Hier kregen we geen spijt van. In de open lucht, tussen de rode rotsen, is een theater aangelegd, waar 9.450 mensen in kunnen.


In het bezoekerscentrum bleek dat alle grote artiesten hier wel hadden opgetreden. Het theater dateert uit 1908 en toen traden reeds artiesten op. Uit onze tijd o.a.: Sting, The Beatles, John Denver, U2, Willie Nelson, Joe Cocker, enz. enz.
Vanavond in The Keg een lekkere malse Filet Mignon op met een laagje spek er omheen.
Op de camping nog een rondje gelopen naar het dorp en terug, want er staan een flink aantal bronzen beelden langs het wandelpad. Nog wat extra foto's dus.

Lekker weer, zon en 26 graden. Vandaag 138 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten