zondag 10 juni 2012

9 juni: Cheyenne - Golden

Niet bij Denny's ontbeten. Het duurde ruim een kwartier voordat het eten werd opgenomen (dus daarna pas koffie en thee) en toen nog 20 minuten voordat ons eten kwam. Het was ijskoud evenals het eten van 2 mensen die achter ons zaten. Direct onze vork en mes laten vallen en na geklaagd te hebben weggegaan zonder te betalen. Dat vond men geen probleem!
Dus op weg en wel kijken waar we nog gaan ontbijten.
Nog gestopt bij het Visitor Center van Colorado. Van daaruit was een flinke bosbrand te zien.
In Fort Collins gestopt en daar ontbeten bij Waffle House. Prima ontbijt op met hash browns en eieren.

Dan ineens door naar Golden, maar Clear Creek RV Park, maar dat zat helemaal vol. Toen de beheerder hoorde dat we voor 4 nachten wilden blijven, had hij ineens nog een plaatsje over op zijn parkeerterrein, maar dan wel zonder voorzieningen. Hiervoor betaalden we de kosten van een tent site, zijnde $ 19,98.
Morgenvroeg horen we op welke site we de overige 3 nachten met voorzieningen kunnen staan.
Dan gebeld met Enterprise Car Rental voor de huur van een auto voor de laatste 4 dagen. In een stad als Denver is dat toch wat makkelijker manoeuvreren. Ze hadden uiteraard alleen een wat duurdere SUV, maar die hebben we toch maar genomen, in de hoop dat broer Piet hierin gaat bijdragen..........
We werden door de verhuurder opgehaald en kregen een Hyundai Sante Fe mee. Rijdt prima. Zo kan de camper vanaf morgenvroeg lekker blijven staan en op alles worden aangesloten tot woensdagmorgen.

Daarna in Golden het Rocky Mountain Quilt Museum bezocht. Hier hangen prachtige quilts uit de periode 1850 - 1890. Wat extra foto's hiervan gemaakt voor de dames die onze blog bezoeken.

Bij Starbucks ieder een lekkere frappuccino op.
Warm, zonnig weer en 34 graden, dus bloedheet. We zijn blij dat de zon inmiddels achter de bergen is verdwenen. In de kreek naast ons veel kanoƫrs en mensen op grote autobanden in het kolkende water.
Met de camper 177 kilometer gereden en met de auto 16 kilometer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten