zaterdag 9 juni 2012

8 juni: Cheyenne

Een flinke stadswandeling gemaakt door Historic Cheyenne. Daarbij de Historic Governors' Mansion bezocht, waar vanaf 1905 tot 1967 de gouverneur van Wyoming woonde. Een prachtige woning die in 1904 en 1905 is gebouwd en toen al ruim $ 33.000 kostte.

Erg luxe voor die tijd en in 1937 nogmaals verbouwd tot nog meer luxe. In de 60er jaren de bovenverdieping verbouwd tot 2 slaapkamers voor de kinderen. Later is nog een atoomvrije kelder gebouwd voor de gouverneur met zijn gezin. 
Koffie gedronken bij Starbucks. 
Er staan veel laarzen in de stad, die uniek zijn en door kunstenaars zijn ontworpen.

Later nog een Engelsman gesproken, die een rijtuig van de Union Pacific aan het restaureren was. Ze waren er met 2 man al 4 jaar mee bezig en de totale kosten zouden tegen de $ 300.000 uitkomen. Het rijtuig zou dan verhuurd gaan worden voor feestjes of vergaderingen e.d.
Onderweg naar de Frontier Mall nog een oude locomotief van Union Pacific bekeken. Hiervan zijn er ooit 25 gebouwd en nog 8 over gebleven.
Dan moest in de Frontier Mall volgens onze gegevens een Country Buffet zitten en ja hoor, dat klopte. 

Lunchbuffet voor 2 senioren $ 15,63 inclusief $ 2,00 fooi. Jawel Piet, na zo'n dure biefstuk van gisteren moeten de centjes in de gaten worden gehouden, maar fooi geven we altijd.
En Leo, ook daar hebben ze mijn favoriete Carrot Cake!!!

Na de lunch nog was geshopt bij de Frontier Mall en bij Lowe.
Het baseball hebben we maar laten varen, want er was totaal geen parkeerruimte voor een camper en het was maar een klein stadion.
Om 18 uur weer op de camping. Vandaag veel zon en 28 graden.
Slechts 42 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten