maandag 4 juni 2012

3 juni: Idaho Springs - Estes Park

Nog wat boodschappen gedaan en getankt en daarna op weg.
In Central City kwamen we op een parkeerterrein 2 mensen tegen in een Italiaanse camper, die ons al meteen aanspraken. Ze kwamen uit Zuid-Tirol en spraken dan ook goed Duits. Ze zijn met hun eigen camper 5 maanden onderweg in de USA en Canada en willen ook nog door Alaska trekken. Omdat ze slechte landkaarten hadden, hebben wij hun wat kopieën van ons gegeven die duidelijker waren.

Als dank kregen we koffie aangeboden en hebben nog een tijdje in het café zitten kletsen.
Daarna door naar het plaatsje Nederland, dat als excentriek te boek staat bij de Amerikanen. Dat klopte ook wel, want in het restaurant waar wij de lunch gebruikten, werkten mannen met lange, ruige baarden. Het leek wel de werkverschaffing maar het eten was prima.

Dan door naar Estes Park en onderweg veel slecht onderhouden wegen, dus veel hobbelen en klotsen.
We staan op RV Park Manor voor $ 44,40 voor 1 nacht. 
Onze buren zaten buiten TV te kijken, die uitgeklapt werd uit de zijkant van hun enorme camper. Even later maakten ze ons attent op het feit, dat er een Wapiti-hert in de buurt liep. Dat bleken er uiteindelijk 5 te zijn, die op 20-25 meter van onze camper in de struiken stonden te eten. 

De buren haalden allerlei toeren uit om ze in beweging te krijgen, maar daar deden we wijselijk niet aan mee. Na een half uurtje trokken de herten verder en was het weer rustig.
Vandaag mooi, zonnig weer, tot 26 graden en 126 kilometer gereden.
Onze camper loopt tot nu toe 1 op 3,8..... Valt niet tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten