dinsdag 5 juni 2012

4 juni: Estes Park - Kremmling

Carel gebeld, want die is vandaag 86 jaar geworden. Dan richting Rocky Mountain National Park. Dit park was pas op 28 mei weer open gegaan voor het publiek.
Eerst naar Beaver Meadows Visitor Center. We hebben hier o.a. een film van 23 minuten gezien over het park. Meteen door naar Fall River Visitor Center en dan door de poortjes het park in.
Dickie zag al snel 2 herten en even later staken er 2 kalkoenen over. Niet echt spannend, maar toch leuk zo in de vrije natuur.

Dan via de Trail Ridge Road omhoog. Het is werkelijk een van de mooiste wegen, die ik ooit gereden heb!!! Nog veel sneeuw. Op alle mogelijke uitzichtpunten gestopt, hoewel dit niet overal lukte i.v.m. de afmetingen van de camper.

Onderweg kwamen we nog 2 Nederlanders tegen uit Appingedam. Even een praatje gemaakt.
Het hoogste punt, waar we reden, lag vandaag toch nog op 3.713 meter en het Alpine Visitor Center, waar we soep aten, op 3.595 meter.

Het was daar niet zo druk op de maandag, dus onze camper was snel geparkeerd.
Dan weer afgezakt richting Granby, maar daar was geen camping, dus werden we doorgestuurd naar Kremmling, dat ook redelijk op onze route ligt. We staan op RV Park Red Mountain voor $ 32,37.
Vandaag prachtig weer. Bovenop wat wind maar volop zon en overdag 28 graden.
Deze dag 158 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten