zaterdag 16 juni 2012

14 + 15 juni: Denver - Zaltbommel

Op donderdagmorgen al op 5.15 uur liep onze wekker af. Na douchen en de koffers dichtmaken naar het gratis ontbijt in ons motel.

De shuttlebus bracht ons om 6.20 uur al naar het vliegveld in Denver. Daar wachtte een onaangename verrassing, want onze plaatsen met extra beenruimte waren gewijzigd in normale plaatsen met weinig beenruimte. Na eerst bij de balie een gastvrouw over de mik geholpen te hebben, dan toch maar naar de klantenservice van United. Binnen 2 minuten hadden we onze goede plaatsen weer terug.

Eerst nog gauw een koffie met muffin op en dan naar de gate. We zouden vertrekken om 10.05 uur maar dat werd 10.58 uur. Vanuit de lucht veel sproeiinstallaties te zien op de ronde stukken bouwland.

De vlucht duurde wat korter dan gepland en we kwamen dan toch nog om 14.02 uur aan in Washington. Het was daar intussen 16.02 uur door het tijdverschil. Weer snel een broodje naar binnen gewerkt en om 17.45 uur (is 23.45 uur Nederlandse tijd) vertrokken naar Schiphol, waar we na een voorspoedige vlucht om 7.13 uur op vrijdagmorgen geland zijn.

Omdat er in het vliegtuig weinig (goed) eten wordt verstrekt, eerst maar naar van der Valk (waar onze auto geparkeerd stond) en daar een oer-Hollands ontbijt genuttigd. Tegen 11 uur waren we weer thuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten