donderdag 14 juni 2012

13 juni: Golden - Denver

Vanmorgen alles gepakt. De spullen die we over hadden, gingen naar onze buren op de camping, die alles konden gebruiken.
Daarna de camper teruggebracht naar Moturis/Campingworld en vandaar ook de auto ingeleverd. De verhuurder van de auto bracht mij weer terug bij Moturis.

Na controle van onze camper en alles okee te hebben bevonden, was het wachten op het taxibusje dat ons bij het Comfort Inn Motel bij het vliegveld zou brengen. Er zat ook een Duits stel met klein kind te wachten om naar het vliegveld gebracht te worden, waar ze een auto gehuurd hadden voor de laatste paar dagen. Toen het busje tegen 11 uur verscheen, bleek het te klein voor ons allen. Wij de Duitsers maar voorrang gegeven omdat hun vakantie nog niet voorbij was.
Intussen bij de buurman, een Mexicaans restaurant, maar een vroege lunch gegeten. Een burrito waar van alles in zat en veel kaas op zat. Pittig en toch lekker.

Dickie kocht nog even een zomerhoed.

Wij werden daarna om 12.15 uur opgehaald en waren tegen 13 uur in ons motel.
Gelukkig zit tegenover ons motel een Denny's restaurant, dus daar vanavond nog wat gegeten.
Warm weer, 32 graden.
Met de auto nog 11 kilometer en met de camper nog 8 kilometer gereden.
In totaal met de auto 293 en met de camper 4.176 kilometer gereden.
De camper reed gemiddeld precies 1 op 3,8.

1 opmerking:

  1. Dag Amerikanen,
    Wij doen het wat bescheidener en zijn gisteren teruggekomen vanuit het Weser Bergland. Heerlijk gefietst en gewandeld daar, het weer was prima.De komende week weer werken (2 dagen) en het Pinksterweekend de camper maar weer starten. Fijne vakantie daar en groeten van Petra en Bert

    BeantwoordenVerwijderen