vrijdag 17 maart 2023

17 maart: Hope - Lynnwood

 Vanmorgen yoghurtontbijt op de kamer. Eerst nog even het ijs van de ruiten gekrabd. Daarna tanken bij Shell voor CAD 1,679. Direct ook nog thee gedronken bij Tim Hortons. Dan via de 1 west tot Abbotsford. Onderweg nog veel sneeuw hoog in de bergen. Bij Sumas de grens over naar de USA. Ondanks dat er minstens 10 auto’s voor ons waren, was dit in ruim een half uur geregeld. Douane deed niet moeilijk en de scans van onze vingers en duim waren blijkbaar direct in orde. Esta papieren hadden we thuis al geregeld. Na betaling van USD 12,00 mochten we door. De lunch bij IHOP in Mount Vernon. 

Dan door naar de Boeing vliegtuigfabrieken voor The Future of Flight. Ook landden er net een aantal vliegtuigen toen we buiten in het zonnetje liepen. Op het parkeerterrein nog een praatje gemaakt met 2 Nederlanders die 10 dagen in Canada en de USA waren. 

Vandaag temperatuur van -1 in de ochtend tot +16 in de loop van de dag. Veel zon, Vanavond gegeten bij Applebee’s. We slapen vannacht in de Super 8 in Lynnwood. Vandaag 260 km gereden.



















8 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto’s posten jullie. Nu alweer in de US, de lunch ziet er goed uit, en ook de excursie bij Boeing futures ventte is leuk.
    Groetjes van hier aan daar en nog een goede voortzetting van jullie trip doorverwezen States.
    Jan en Gonda 👍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. PS
    Gonda had graag bij de lunch willen zijn 👏
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi bij Boeing. Wat zijn die dingen groot in de hallen waar ze gebouwd worden maar daar mag je geen foto’s maken. Je hebt al mooie foto’s gemaakt Gr van Berten Fientje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er niet verkeerd uit, de pancakes van IHOP

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat goed zo snel de grens over. En interessant die hallen bij Boeing. Zal interessante rondleiding zijn geweest. En 16 graden en zon is heerlijk om dingen te ondernemen. Mooi, wat een genieten. Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Monique Van Vendeloo18-03-2023, 21:25

    Wat een mooie stapel pancakes! Je zou spontaan gaan bakken! Doe ik niet🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er weer prachtig uit!
    Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo te zien zijn jullie in je Sas prachtige herkenbare foto’s fijne dag ☀️☀️gr Mijntje

    BeantwoordenVerwijderen