zondag 26 maart 2023

26 maart: Clearlake - Sacramento

 Vanmorgen opgestaan met een graadje of nul. Wel meteen volop zon. Via de 20 oost, Interstate 5 zuid en Interstate 80 oost naar Sacramento. Overal veel fruitbomen, maar nog geen fruit. Enorm veel kasten met bijen. Ook grote silo’s links en rechts. Onderweg langs de I5 gestopt bij een truckstop van Pilot/Flying J. Hier wat foto’s gemaakt van een paar trucks en een filmpje. Hier meteen de koffie getapt.

 In Sacramento geparkeerd bij het Hyatt hotel en de lunch gebruikt in het There and Back Café, waar je eventueel ook nog een spelletje kon spelen. Het was druk met verschillende tafels die fanatiek aan het spelen waren. Er was ruime keus in spellen. Veel herrie maar super leuk. 

Daarna de Cathedral of the blessed Sacrament bezocht. Er was net een Spaanstalige dienst afgelopen en gezellig op het plein voor de kerk. Ook zijn er elke zondag diensten in het Engels en Chinees. Hierna nog wat rondgelopen in de Arden Mall, maar niks gekocht. 

Vanavond gegeten bij Sizzler, waar je als senior nog kunt eten onder de € 14. Je hebt dan 3 soorten soep, een flinke saladbar, toetjesbuffet, ijs, enz. We slapen de komende 2 nachten in La Quinta motel in Sacramento North. Mooie dag met zon en vanmiddag 15 graden. Vandaag 207 km gereden.























4 opmerkingen:

  1. Alweer een mooie foto reportage, veel te zien daaro.
    Groet Jan Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad weer mooie reportage met van alles wat. De hoofdstad van Californië dus en the Farm to Fork hoofdstad van Amerika. We lazen veel Farm Fresh restaurants met lokale ingrediënten. En goed onderhouden victoriaanse huizen met wat musea’s. Kun je wel paar dagen doorbrengen. Eet ze lekker 🤗. Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer een prachtige rapportage ,mooie foto's . Gr Theo Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hedwig Bouwens12-04-2023, 19:12

    Gave laarzen!

    BeantwoordenVerwijderen