vrijdag 31 maart 2023

31 maart: San Bruno - Hollister

Direct richting Santa Cruz en daar naar de Boardwalk gereden. Het seizoen was nog niet echt begonnen. Sommige attracties waren aan het opstarten met dummies in plaats van mensen. Even over het strand gelopen en de pier links laten liggen. Op de Boardwalk zelf was nog niks te koop. 
Daarna door naar Hollister en de auto vol getankt. Ook ons motel voor vanavond vastgelegd. Vanuit Hollister heen en weer naar Pinnacles National Park, een ritje van 2x zo’n 50 kilometer. Ondanks dat het vrijdag was, bleek het heel druk te zijn in het park. De meeste parkeerplaatsen waren vol. Gelukkig konden we toch nog bij Bear Gulch parkeren en zo de trail lopen naar Bear Gulch Caves. Wel wat steil, maar goed te doen. Er waren nog een paar mensen bezig om de steile rotsen te beklimmen. 
Het valt op dat in Californië de heuvels ontzettend groen zijn in plaats van het anders aanwezige dorre, gele gras. Dit dankzij de vele regen en en sneeuw die er de laatste tijd gevallen is. 
We slapen vanavond in het Surestay Motel in Hollister. Vandaag de hele dag zon en maximaal 16 graden. In totaal 296 km gereden en ruim 10.000 stappen gelopen.


















5 opmerkingen:

  1. Nelleke den Daggelder01-04-2023, 07:28

    Helaas, geen ritje in de oudste rollercoaster van de VS voor jullie. Vinden jullie vast heel jammer?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Henk en Jannie01-04-2023, 11:55

    wat een mooie reis en mooie foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is tot nu toe een heel mooie reis! Geniet er maar van. Dat deden wij ook!! Lieve groetjes van Netty en Quispel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie dag weer vandaag . Op internet opgezocht over Bear gulch caves. Interessant en mooie wandeling ook de omgeving. Gisteren trouwens ook prachtige dag. En wat een leuk geluid hè die zeehonden. De brug ook mooi op foto. Erg leuke foto’s en filmpjes. Geniet ze Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een overweldigende natuur met mooi foto’s.
    Groet J&G

    BeantwoordenVerwijderen