zaterdag 18 maart 2023

18 maart: Lynnwood - Port Angeles

 Gisteren vergeten te vermelden: we rijden een Canadese auto, dus alles in kilometers. Niet zo handig in de USA dus. Omdat er ook een digitale snelheidsmeter op zit, hebben we gesnuffeld in de instellingen van het dashboard. En ja hoor, na wat gedoe staan de snelheidsmeter en de cruisecontrol nu in mijlen. 

Vanmorgen dan weer vroeg op en direct via Interstate 5 zuid tot Tacoma. Erg drukke weg maar gelukkig nu zaterdag dus weinig of geen vrachtverkeer. Seattle en dus ook de Space Needle links laten liggen. Bij Tacoma de 16 west op richting Port Angeles, onze eindbestemming vandaag. Onderweg geluncht bij The Big Elk in Sequim. Getankt bij de Safeway voor USD 3,99 per gallon. Dan door naar het visitor center van Olympic National Park en daar meteen onze Amerikaanse parkpas aangeschaft. We wilden ook naar Hurricane Ridge rijden, maar dan moest je sneeuwkettingen in de auto hebben en die hadden we niet. Dan maar even naar Lake Crescent gereden voor het uitzicht. Weer terug naar Port Angeles en geprobeerd onze auto te wassen. Dat lukte niet omdat er 2 van de 3 gesloten waren en de 3e ons niet aan stond. Dan morgen maar. Nog wat gewandeld in de stad en naar ons motel, de Royal Victorian. Vandaag 324 km gereden. Temperaturen tussen de 4 en 11 graden en de hele dag zon. Sparta pakte vandaag wederom 3 punten nu bij Emmen. 















1 opmerking:

  1. Ja Ja Sparta nu op vijfde plek. Gefeliciteerd, het kan niet op dit seizoen. Mooie strakblauwe lucht boven de prachtige plaatjes. En wat ontzettend slim om die km’s in Miles te kunnen veranderen en dat in een vreemde auto. Petje af. Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen