maandag 27 maart 2023

27 maart: Sacramento

 Vanmorgen naar Old Sacramento gereden en daar de auto geparkeerd voor USD 15 per dag. Dat was gisteren bij Hyatt toch USD 6 per uur! 

Daarna lopend naar de State Capitol. Hier ons aangemeld voor de rondleiding van 11 uur. Leuke gids die goed kon vertellen en duidelijk sprak. Dit duurde een uurtje. 

Daarna terug gelopen naar Old Sacramento waar we geluncht hebben. Hier ook weer flink gewandeld en het standbeeld van de Pony Express bezocht. Er was ook een klein museum van de Pony Express te bezichtigen. Even naar en over de Tower Bridge gelopen en verschillende straatjes door geslenterd. Overal brede houten plankieren langs de huizen en winkeltjes. Daarna weer terug naar ons motel. 

Vanavond gegeten bij de Panda Express en een maaltijd gedeeld. Als toetje heeft Mari een kleine milkshake op.😁 Nog even bij de Ford garage rondgekeken en geen Ford Mustang gekocht.😂 Het begon om half acht met 2 graden, maar de zon was er al en deed z’n best. Het liep op tot 18 graden in de middag. Vandaag 45 km gereden en ruim 16.000 stappen gelopen.



























4 opmerkingen:

  1. Jan den Daggelder28-03-2023, 13:16

    Gelukkig wordt het warmer. Tijd voor korte mouwen. Mooi reisverslag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie genieten! Leuk om te volgen. Groeten, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hedwig Bouwens12-04-2023, 19:10

    Is dit het Sacramento van de song You're in Sacramento, a wonderful town, sing sing van Middle of the road?

    BeantwoordenVerwijderen