zondag 12 mei 2013

11 mei: Coalinga - Barstow

Vanmorgen al om 5.30 uur opgestaan. 



Ontbijt bij Perko's, een lokale tent. 



Daarna eerst getankt. Vlakbij Coalinga nog even naar Harris Feeding Company gereden. Hier worden in de buitenlucht runderen gefokt (of beter gemest). Het is een gigantisch terrein met onafzienbare rijen runderen. In totaal staan er tegen de 100.000 stuks vee!!!!!



Dan onderweg aan de 33 zuid veel fruit en ook pistachenoten gezien. 



Ook liggen hier oliepijpleidingen en staan er vele honderden jaknikkers langs de weg. Bij Albertson's koffie gedronken (van Starbucks) en vieze cupcakes staan bewonderen.



Ook nog de Murray Family Farm bezocht, een soort KersVers (uit Kerkdriel) maar dan als een soort pretpark. In Tehachapi in een park gepicknickt.



Iets verder een groot windmolenpark. 


De Joshua trees en bloeiende yucca's laten zich al weer zien. Bij Mojave staan veel oude vliegtuigen opgeslagen. Nog gestopt bij een grote rest-area om te plassen. Veel picknickplaatsen met bbq's en mooie toiletgroepen. 



Slapen doen wij bij Econolodge en hebben een prachtige kamer met groot bed. Bij Sizzler aan het seniorenbuffet gezeten en daarna de auto weer volgetankt. Later nog wat boodschappen gedaan bij Vons, na eerst een klantenkaart gehaald te hebben. Jaja, we letten op de kleintjes.
Tot nu toe rijdt onze auto 1 op 10,25, dus dat valt niet tegen.
Gisteren was het erg heuvelachtig, maar daar zeuren wij niet over en vandaag was het meer vlak en stukken Interstate ertussen.
Vanmorgen al snel 25 graden en later tot 34 graden.
Vandaag 432 kilometer gereden.

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie , Ja heel verstandig om een klantekaart te nemen scheelt toch weer in de portemonee , Mari heb nog een rund kunnen vangen en dan slachten heb je gelijk vers vlees. Heerlijk die warmte stuur die deze kant op gr, Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen