donderdag 23 mei 2013

22 mei: Las Vegas

Op onze kamer konden we koffie zetten of een flesje water nuttigen. De prijs van een zelf gezet bakkie was slechts $ 2,50 en een half litertje water kostte $ 4,50. Voor deze prijs kopen we zelf een traytje van 32 flesjes!!!!!! De kamer was wel schitterend met een prima kingsize bed.



De Pawnshop van de TV-serie Pawnstars bezocht. Winkel niet echt groot met veel personeel en beveiliging. De "sterren" lieten zich niet zien. Na 10 minuten moest iedereen de winkel uit omdat er nieuwe TV opnamen werden gemaakt.



Naar de Meadows Mall geweest om te shoppen. Niks gekocht, maar wel geluncht bij de Panda Express. Dickie kijkt wat bedenkelijk maar het was erg lekker.



Tussendoor wat gegokt bij Harrah's en ook even de Venetian van binnen bekeken. Helaas geen camera bij ons, maar je weet niet wat je ziet. Kosten noch moeite zijn gespaard, zoals trouwens bij de meeste nieuwere casino's.
Daarna naar de Rio, waar we kaartjes gekocht hadden voor een optreden van The Rat Pack. Er mocht binnen niet worden gefotografeerd, maar Dickie heeft toch wat opnamen weten te maken (kwaliteit niet zo best in het half donker).
Het optreden van Frank, Dean, Sammy en Joey was wel erg leuk.


Na het optreden nog even gegokt bij de Rio. Per saldo vandaag toch nog $ 11,33 gewonnen!
Daarna in de Fremont Street nog even bij het laatste stuk van het optreden van Elvis geweest en daarna nog de lichtshow van Queen gezien en vooral gehoord. Erg mooi, die lichtshow op het dak van de Fremont Street.

  


Daarna terug naar ons motel om het verslag te maken. The D heette 3 jaar geleden nog Fitzgeralds en toen hebben we hier ook geslapen.


Vandaag weer warm, zonnig weer en 33 graden. Slechts 54 kilometer gereden.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Mari en Dickie , Mari je bent naar het cacino geweest en heb nog gewonnen ook ,dan had je voor Dickie wel een sieraad kunnen kopen als je zoveel wint !!!! Ha Ha Haha ha !!!
    nog veel plezier misschien morgen nog even reageren want we zijn zelf weg , groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waarom zijn jullie niet aan het dansen"? teveel gegeten zeker!!!!!! je moet ook bewegen!!!!!! dat weten jullie toch van de kapper! de buurman

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn jullie een stelletje krentekakkers, om geen koffie en of water te gebruiken van de hotelkamer. Als je zo veel wint met het gokken, moet dat er toch wel afkunnen.
    Groetjes van HansdD.

    BeantwoordenVerwijderen