woensdag 15 mei 2013

14 mei: Gila Bend - Tucson

Vanochtend geen ontbijt in ons motel, dus allebei yoghurt gegeten. Ook lekker.
Eerst een zak ijsblokjes gekocht voor in onze koelbox.
Tussen Gila Bend en Casa Grande een stuk parallel (noord) aan de Interstate 8 oost gereden en onderweg weer ontzettend veel runderen gezien op diverse fokbedrijven. 
Ook was er een vestiging van Cargill nabij Casa Grande. 
Daarna richting Tucson en eerst naar het Saguaro National Park. Hier groeien enorm veel saguaro cactussen, maar ook prickley pears, cholla's, ocotillo's en andere soorten.






Daarna geprobeerd om onze oude Tracfone geactiveerd te krijgen, maar zelfs na een gesprek van ruim 1 uur, lukte dit niet meer. Dus naar de Walmart en een nieuwe Tracfone gekocht. Deze was snel geactiveerd. Nu morgenvroeg nog proberen om onze belminuten over te zetten, dan geven we het nummer door aan  belanghebbenden in Nederland.
Kamer geboekt bij Days Inn in Tucson zuid, dichtbij het stadion van de Tucson Padres, waar we vanavond naar het baseball zijn geweest. Het was dinsdagavond en dan gratis entree! Natuurlijk ook nog even met de mascottes op de foto.



Na 2 innings was het al 9-0 voor de thuisploeg. Dat maken we niet vaak mee, haha.


Vandaag 307 kilometer gereden en het werd 36 graden.

1 opmerking:

  1. Goeie middag ,Mari en Dickie het zijn weer prachtige foto's en wat een cactussen , niet te veel naar dannys he !!! want anders is Mari daar niet vandaan te krijgen , maar dickie jij sleep hem wel mee , veel plezier nog en Groetjes van ons Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen