vrijdag 27 juni 2014

Fort Robinson - Cheyenne

Om half negen naar het museum van Fort Robinson. Met een uurtje hadden we dit gezien, evenals het monument ter nagedachtenis van Crazy Horse, voor wie in de Black Hills een giga monument uit de heuvels wordt gehakt.




Dan via de 20 oost tot Crawford en daar de 71 zuid op richting Scottsbluff. Na een mijl of 15 bereikte Mari hier de 100.000 kilometer grens door de USA in 13 vakanties.


Hier was de 100.000 kilometer een feit.
Onderweg wegwerkzaamheden, waar we 11 minuten moesten wachten. We stonden wel vooraan, dus konden mooi een praatje maken met de “flagman”, in dit geval een vrouw.



Heel veel sproei installaties van vaak honderden meters lang.



In Scottsbluff eerst even koffie op bij de McDonalds (in de Walmart) en meteen de nodige boodschappen gedaan. Gedineerd bij Whiskey Creek, waar we ook 2 jaar geleden lekker gegeten hadden. Dickie bestelde vol enthousiasme een “full rack” spareribs, maar schrok zich te pletter toen het op tafel kwam. Mari hield het bij potato-soup en een stuk zalm, gebakken op hout. Dat was werkelijk heerlijk!!! 2/3 van de spareribs ging mee in een “box” voor de dag van morgen.






Dan verder op de 71 zuid tot Kimball en daar eerst een stuk via de 30 west gereden.
Onderweg nog een “Golden Eagle” gezien. Ook wat herten en antilopen, daarbij een moeder met 2 jonkies.
Later weer de I 80 west op tot Cheyenne.




We staan op RV park AB Camping in Cheyenne voor $ 40,00.
Hier helaas geen internetbereik, net zoals gisteren op het State Park.
Op de camping staan prachtige campers. Zijn net trucks.


Geen internet, dan maar TV kijken......
Vandaag 309 kilometer gereden. Lekker, zonnig weer, 30 graden.

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie we hebben de foto's en de verslagen van de reis die jullie niet konden verzenden geen internet bekeken weer prachtig , ja Dickie die sparrib nou daar kan je een poosje mee vooruit gelukkig mag je het daar mee nemen . kun je er nog een keer van eten !!! Ja daar boven in op die berg daar was het koud , maar je was goed ingepakt Dickie , waar jullie op de camping stonden was die van jullie maar een kleintje , maar ja alles moet groot zijn daar . Ha , Ha , . geniet maar verder en wij zien de foto's en de verslagen tegemoet . Oja Nederland vanavond tegen Mexico spelen laten we hopen dat ze verder gaan Groetjes , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen