vrijdag 6 juni 2014

Schiphol - Denver

Vandaag om 4 uur op en om 5 uur met de shuttlebus naar Schiphol.
Al snel de koffers ingecheckt en een ontbijt genuttigd.
Om 8.22 uur vertrok ons vliegtuig (Boeing 777) naar Detroit voor een vlucht van ruim 7 en een half uur. Lekkere en ontspannen vlucht gehad.


Zonder problemen door de douane en dan nog 5 uur wachten voor de vlucht naar Denver.
Plaatselijke tijd na een half uurtje taxiën en wachten dan toch om 16.27 uur al schuddend en rammelend opgestegen (met een MD 90) voor de ruim 2 en een half uur naar Denver.


De trein die langs de gates rijdt.


Plaatselijke tijd om 17.00 uur geland. Koffers gehaald en twintig minuten op de shuttle van ons motel gewacht. Om half 7 eindelijk op ons kamer. En wat doe je dan als eerste in de USA??? Je gaat eten bij Denny's of niet soms Mark?


En de pannenkoeken gingen mee naar huis.....
Comfort Inn te Aurora (Denver)

3 opmerkingen:

  1. Hoi Mari en Dickie , fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad , alleen een lange dag . Ja de kaartavond is goed verlopen er waren in totaal 32 mensen om te kaarten , ja geniet er maar van groetjes , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "It's a long way from this place to Denver
    It's a long time to hang in the sky"

    Een hele fijne vakantie gewenst en vele veilige kilometers!
    John, Sisko, Myron en Raija

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha allebei,

    Lange vlucht maar gelukkig alles goed gegaan en gelijk. ETEN bij Denny's , geniet ervan want dadelijk zelf koken in camper. Is toch ook gezellig en dan in mooie natuurparken. Even zaltbommels nieuwtje, hans belde vanochtend naar Rien van Tilborg voor afspraak knippen en kreeg rina aan telefoon. Hij is in zijn slaap overleden. Ze zei hij lag erbij of hij sliep. Nou hij was al een beetje aan dementeren dus dit is erg mooi, want nu geen weg naar zonnelied of zo. Toch fijn en hij zag zo tegen dood op dat zo in slaap ook erg mooi is. En we willen wel allemaal 100 worden maar wel gezond en dat is maar weinigen gegeven. Nou jongens lekker genieten , pluk de dag ( natuurlijk ook de nacht) . Groetjes Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen