dinsdag 10 juni 2014

Rangely - Rock Springs

Vanmorgen alweer om 8 uur gaan rijden. Ja, ja, vakantie vieren is zwaar werk.




Via de 64 west en de 40 west/noord tot Vernal. Langs deze wegen lagen enorm veel doodgereden groundsquirrels en chipmunks. Echt honderden……… Gelukkig hebben wij er geen eentje geraakt.
Onderweg nog gestopt bij het Utah Welcome Center en wat informatie opgedaan.
Vanaf Vernal de 191 noord op en een stukje 44 west tot de afslag naar het visitor center van de Flaming Gorge. Hier een bezoekje aan gebracht. Schitterend uitzicht op het water.




Daarna de 44 noord en de 530 noord op aan de westkant van de Flaming Gorge langs. Hier nog gestopt bij wat uitkijkpunten. Onderweg flinke beklimmingen en afdalingen.
Vandaag flink kilometers maken.
Bij Green River de I-80 oost op naar Rock Springs. Boodschappen gedaan bij Walmart.
We staan op het RV park van KOA in Rock Springs voor $ 35,76. Wel een vrij kaal park (hier groeit bijna niks) en ook flinke opslagtanks vlak naast het park.
Al snel een praatje gemaakt met onze buurman en buurvrouw op de camping, die vanuit Alaska naar de staat Washington gevaren waren en nu met hun camper + auto erachter de rest van de USA gingen bekijken.
Ik heb eerst even het verslag van gisteren doorgestuurd. Weet niet of ik er bij deze internetsnelheid alle foto’s er wel uit krijg, anders volgen die nog.
Dickie al een praatje gemaakt met onze overbuurman, die een prachtige camper + auto heeft. Na wat babbelen wilde hij wel kwijt, dat de camper $ 400.000 had gekost.




Lekker, meest zonnig weer met ongeveer 24 graden.
Vandaag 298 kilometer gereden.





3 opmerkingen:

  1. Goedemorgen vanuit een zonnig Nederland

    Na een paar nachten waar het in verschillende delen van het land flink gespookt heeft (slagregen en onweer), schijnt nu de zon weer.

    Bij ons alles goed. Prima weekend gehad in Biddinghuizen.

    De foto's zijn schitterend. Net alsof je in een reisfolder zit te kijken waar e.e.a. wordt aangeprezen.
    Veel plezier en veilige kilometers.

    Groet, namens allen, Jan

    P.s. Als alles goed is gegaan hebben jullie mijn nieuwe 06-nummer ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mari en Dickie , het zijn weer mooie foto's en ja echt Hollands pannen op tafel . wat een camper zo groot die kan je volgens mij uitschuiven en je dan is die van jullie maar een kleintje bij . ja hier is het ook prachtig en zonnig , we laten de schermen wel zakken voor de zon , groetjes van lia en Theo P.S Arie komt vandaag ook weer naar huis .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Mari en Dickie,
    Het zijn wee prachtige foto's.
    Het vlees op de bbq zijn dit groundsquirrels of chipmunks?
    Gr. Hans

    BeantwoordenVerwijderen