zondag 29 juni 2014

Laramie - Kremmling

In Laramie al een flinke wind en omdat we hoog gaan vandaag uit voorzorg maar de lange broeken aangetrokken. Om kwart voor 8 al op pad via de I 80 zuid (klein stukje) en daarna de 230/130 west. Onderweg enkele tientallen antilopen gezien, ook jonkies.


Dan via de 130 west naar Centennial.
In Centennial de stadswandeling gedaan. Het waaide wel flink, maar dat deerde ons niet.






Onderweg nog een klein Visitor Center bezocht.
Dan stuurde Dickie de camper de Snowy Range Pass over. Op de top van 3306 meter waaide, zeg maar stormde het vreselijk. De camper stond flink te schudden. Zoals in eerdere vakanties gemeld, zijn de Medicine Bow Mountains geweldig mooi met ook nu nog veel sneeuw en ook flink wat ijs in de meren.










Dan via de 130 west nog even doorgereden tot Saratoga. Ook op dit stuk weg flinke zijwind, dus rustig gereden. Niet harder dan 50 mijl per uur. 
In Saratoga wat gewinkeld en gewandeld. De pannenkoeken, die we gisteren bij Perkins over hadden, werden opgemaakt.




Dan via de 130 oost, de 230 oost en de 125 zuid naar Walden. Ook hier wat gewandeld en onderweg sprak een vrouw ons aan of we soms uit Nederland kwamen. Dat klopte natuurlijk en zij vertelde dat haar oma als 15 jarig kind naar Amerika was geƫmigreerd. Die was uiteraard meteen Engels gaan leren en spreken en had haar moedertaal niet overgedragen aan haar kinderen of kleinkinderen. Dickie heeft nog wat souvenirs aan haar gegeven uit ons land en ze was daar blij mee.
Ook in Walden nog even een boterham gegeten in onze camper.


Bij de Family Dollar nog wat geshopt.



Dan via de 14 west en de 40 oost naar Kremmling.
We staan op RV park Red Mountain in Kremmling voor $ 32,91.


Vandaag 333 kilometer gereden. Zon, bewolkt, 23 graden. 

1 opmerking:

  1. Hoi Mari en Dickie , Ja het zijn stuk voor stuk weer mooie foto's en mooie verslagen . Ja dickie die sparib dat was inderdaad geen kleintje zeg maar enorme grote , maar ja daar kun je hem mee nemen en in ieder geval nog een keer van eten , ja het valt niet mee als je overal geen internet heb maar ja we hebben in ieder geval meerdere verslagen en foto's gezien achter elkaar nou Nederland is met de hakken over de sloot naar de kwart finale doen het goed buiten verwachting . Groetjes , Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen