vrijdag 13 juni 2014

Jackson - West Yellowstone

Vanmorgen pas rond 9 uur gaan rijden.
Eerst nog wat boodschappen gedaan bij Albertsons.


Dan getankt bij Exxon, nu ruim 132 liter. Tot heden gemiddeld 1 op 3,74 gereden.
Enkele dames vroegen ons een foto van hun te maken, dus maakten zij er eentje van ons.



Op een parkeerplaats in Grand Teton een fietser ontmoet. Had geen water nodig maar een kop koffie met een paar chocolatechip koekjes sloeg hij niet af. Hij heet James en kwam uit Grand Rapids (Michigan) waar hij aan zijn fietstocht naar Seattle begonnen was. Was nu 33 dagen onderweg en legde per dag gemiddeld 80 mijl af. Hoopte over een paar weken in Seattle te zijn, waar zijn zuster al woonde en hijzelf ook naartoe verhuisde.


 In het Yellowstone Park erg druk en al even gestopt bij een mooie waterval.




Aangekomen in West Yellowstone eerst naar het RV park van onze keuze, Rustic Wagon en er was zowaar direct plaats. Hier 4 nachten besproken voor $ 50 per nacht. Een mooie prijs gezien de hotelprijzen hier die hier kunnen oplopen tot $ 250 per nacht.
Dan in het dorp een auto gehuurd voor ruim 3 dagen bij Budget. Een Chevrolet Traverse (SUV) met een stand op de teller van 10.821 mijl. We kunnen dus het park in per auto en dat maakt ons wat flexibeler.


Daarna een wegwerpkoelbox gekocht voor de komende 3 dagen.
Even naar de Imax geweest om te kijken wat er zoal draait.
Ook nog even een terrasje gepikt.


Vandaag gereden via de 191 noord, de 89 noord en de 20 west.
Lekker, zonnig weer met ongeveer 25 graden.
Vandaag 210 kilometer gereden met de camper en 8 kilometer met de auto.

1 opmerking:

  1. Goede morgen Mari en Dickie , in de winkel keus zat he Dickie zo te zien een mooie winkel . ja foto maken van zulke mooie meiden dat is jou wel toevertrouwd Mari , maar ja ze hebben ook een mooie foto van jullie gemaakt . Wat een grote bak van een huur auto doe maar lux . het zijn weer prachtige foto's , ja wij genieten er ook van en reizen zo met jullie mee , Gr Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen