dinsdag 24 juni 2014

Selby - Wall

Op pad via de 83 zuid richting Pierre. Onderweg NIET de kathedraal van Hoven bezocht. Verder weer ontzettend veel graan. De silo’s zijn gewoon niet te tellen en soms staan er tientallen bij elkaar.








In Pierre een flinke wegomleiding wegens werkzaamheden. De truckroute moeten volgen omdat onze camper te hoog was voor een viaduct. Ook nog boodschappen gedaan bij Walmart en getankt bij Shell. Wij rijden nog steeds 1 op 3,96.



Welke uien nemen we?
Dan geparkeerd bij een school en lopend naar de State Capitol, waar we een “self guided tour” gedaan hebben. Rondleidingen met gids waren alleen op afspraak.







Geluncht bij Country Kitchen, waar we volgens de dame uit de State Capitol met de auto heen zouden moeten, maar wij liepen het in 5 minuten. Pancakes met blueberries op en cream cheese.
Zou dit soms bij Printbest gezet zijn???
Daarna via de 14 west tot Philip en hier de 73 zuid op tot de Interstate.


Veel bijenkasten
Besloten om toch via de I 90 west naar Wall te rijden om zo morgen de Badlands vanaf het westen te kunnen doen. We staan op RV park Sleepy Hollow in Wall voor $ 27,10.


Graanopslag naast de camping
Vanavond gewinkeld in Wall Drug. Koffie gekocht voor $ 0,05 per kop, zodat ik Dickie toestemming kon geven nog een kop te halen………..



Had interesse in een nieuwe vliegenmepper.....
Vandaag 382 kilometer gereden. Lekker, zonnig weer, 30 graden. 

2 opmerkingen:

  1. We volgen jullie met grote belangstelling en genieten met jullie mee van de prachtige reis.
    Als oud-imker hebben jullie mijn hart gestolen met de foto van de bijenkasten. De koolzaad velden staan in volle bloei. Blijf wel uit de buurt, want als de bijen op het koolzaad vliegen, kunnen ze lastig zijn!!!
    Nog een fijn vervolg van jullie reis en groeten uit Assen.
    Frans en Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mari en Dickie , van al die verschillende uien huil je ook wel denk ik !!! en koffie voor zo weinig ja dan kan er een tweede bakkie wel af , dat is wel iets voor Hans en Francien zo goed koop , Ha ha !!! geintje leuke foto's en verslag ga zo door want het duurt gelukkig nog een week , Groetjes Lia en Theo

    BeantwoordenVerwijderen