woensdag 14 oktober 2015

Memphis - Nashville

Vandaag rustig opgestaan na een korte nacht en in ons motel ontbeten. Ook nog even de site van gisteren bijgewerkt. Het motel had een mooi zwembad met terras.



Dan via de Interstate 40 oost richting Nashville, een ritje van ruim 200 mijl. De tankstations langs de snelweg zijn vaak van Flying J, Love's en Pilot.


Omdat er veel kilometers gemaakt moesten worden, stopten we vaak op een picknickplaats langs de Interstate. Hier staan ook altijd veel trucks te rusten. Picknicktafels voldoende maar wel flink wat wind deze keer.



Op de I-40 de afslag Hickory Boulevard genomen en zo tot aan de I-65 gereden. Hier stopte nog een schoolbus kort voor ons. Als de knipperlichten aangaan en het bord "stop" wordt uitgeklapt, moet al het verkeer in beide richtingen op veilige afstand stoppen, zodat de kinderen ongehinderd kunnen oversteken.



Langs deze weg stonden niet bepaald "armlastige" huizen maar honderden grote landhuizen, soms in Engelse stijl. Ook de golfbaan ontbrak natuurlijk niet.




Net de I-65 noord opgedraaid, rijdt er een Mercedes voor ons die niet harder ging dan zo'n 30 - 35 mijl per uur, terwijl op de banen naast ons 70 mijl werd gereden. Toen ze eindelijk afsloeg, bleek het een oude "dame" te zijn van een jaartje of 75..........


We slapen nu 2 nachten in de Red Roof Inn in Nashville. Prachtige ruime kamer!




Gegeten bij de Cracker Barrel en samen een toetje gedeeld van pompoen-custard met gember en een gemberkoekje.



Hier hebben we nog geen enkele keer gegeten.


Vanmorgen nog wat pijn, maar in de loop van de dag minder en geen pijnstillers nodig gehad. Hopelijk gaat het weer de goede kant op.


Vandaag lekker, zonnig weer tot 24 graden. 351 kilometer gereden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten