zaterdag 10 oktober 2015

Muskogee - Little Rock

Vandaag weer een ontbijt  in ons motel en daarna getankt bij de Shell. Ook even wat contanten uit de muur geplukt.
Verderop gestopt bij Love om koffie in te nemen. Je hebt keuze uit wel 5 of 6 soorten koffie, al dan niet met een smaakje, b.v. French Vanilla.



Bij de "grens" met Arkansas gestopt bij het Visitor Center van de staat Arkansas en daar wat informatie opgehaald over de State Fair bij Little Rock die vandaag begonnen is. We moesten wel met de paraplu op naar binnen want het regende intussen flink. Toen we weer naar buiten kwamen, was het droog geworden.




We wilden een stuk binnendoor rijden, maar na een kilometer of 10 was er een ongeluk of zo gebeurd met o.a. een camper die opgeladen moest worden. De politie hield alles op en na even wachten zijn we, net als vele anderen, maar omgedraaid naar de Interstate. Hier een hele tijd harde regen gehad met onweer, zodat het niet prettig rijden was.


Toen we bij Little Rock aankwamen, was het weer droog geworden. Om 3 uur toch nog maar eens een rondleiding gedaan, nu door de State Capitol van Arkansas.







Samen op de foto met een (nog jonge) Bill Clinton. Wie wil dat nou niet??????


Na de rondleiding mochten we nog rondkijken bij de enorme kluis van de "schatbewaarder". Deze kluis was gebouwd in 1912 en deed nog altijd dienst. We mochten met z'n allen in die kluis en kregen zelfs de kans om met een bedrag van $ 450.000,00 in de hand te staan voor een foto. Ook de gids nam een foto van elke bezoeker en deze werden nog vanmiddag op de website van de State Capitol geplaatst.




Buiten prachtige bloemen in de tuin van de State Capitol (Hibiscus???).


Vandaag eerst droog, later buien en langdurige regen, toch wel warm tot 27 graden.
Het was gelukkig dan ook een rijdagje voor ons, nl. 439 kilometer.

2 opmerkingen:

  1. En nu richting The King via de East 40.

    Groetjes, Mari en Riky

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo Mari en Dickie , ja dat heb je ook wel eens slecht weer maar de temperatuur is goed ! wat een hoop geld kon je het niet meenemen ???? kaartavond goed verlopen er waren 44 personen . ziet er mooi uit die foto's en het verslag . tot horens groetjes , Lia en Theo Oh ja Arie is ook weer thuis .nog fijne KM en veilige .Doei !!!!

    BeantwoordenVerwijderen