zaterdag 15 april 2023

15 april: Benson - Willcox

Vandaag via Interstate 10 oost, de 191 zuid en de 181 noord naar Chiricahua National Monument. Onderweg op de 181 hadden we onze eerste “flash flood” ervaring. Op een weg waar je 55 mijl per uur mag, stond er in een uitholling plotseling (dwars over de weg) een meter of 5 water. Niet heel diep, maar het was toch even schrikken om er ineens doorheen te rijden. Gelukkig reed Dickie maar 45 mph en vlak bij het water zoiets van 40 mph. Toch was het een flinke klap. 

Dan in het park de route gereden tot het eindpunt. Ondanks dat dit maar 20 km heen en weer is, neemt het veel tijd in beslag omdat je overal kunt stoppen en de maximum snelheid slechts 25 mph is. Terug bij het visitor center nog een stukje gewandeld. Toen we net weer wegreden, stak er heel rustig een hertje de weg over. 

Dan via de 181 noord en de 186 west naar Willcox. Boven in de bergen een graadje of 18 en was een vest lekker. Verder overdag tot 25 graden. De hele dag zon. In Willcox nog even gelopen in het oude centrum. We slapen vannacht in de Days Inn en hebben gegeten bij Double S Steakhouse. Vandaag 216 km gereden. 































6 opmerkingen:

  1. Monique Van Vendeloo16-04-2023, 11:24

    Wauw wat een mooie hotelkamer groot!! Of is dat gezichtsbedrog?
    Prachtige fotoos

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kamers zijn vaak zoals deze, zo’n 28 m2. Een paar keer een iets kleinere en ook soms een grotere gehad. Gr. M

      Verwijderen
  2. Super eten πŸ‘ en wauw wat een prachtige Hotelkamer, toppie πŸ‘
    Groetjes van ons, Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige foto’s weer laatste paar dagen en wat zien jullie veel. En heerlijk eten is ook nooit ver weg. Nou iets lekkers mag , Sparta weer gewonnen en nog steeds 5. Groetjes Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's zeg! Zo te zien hebben jullie het goed!

    BeantwoordenVerwijderen