maandag 24 april 2023

24 april: Garden of the Gods

 Vandaag het grootste deel van de dag doorgebracht in de Garden of the Gods. Dit natuurgebied ligt op een kilometer of 6 van ons motel. Eerst het visitor center bezocht en daar vernomen dat er geen papieren plattegronden meer uitgegeven worden. Je mag een foto maken van de plattegrond, die op de balie ligt. 

Daarna het park in en eerst de wandelroute gelopen. Dat nam een paar uur in beslag. Hier staan prachtige rotsformaties, die echt adembenemend zijn. Ook nog een hert gezien. Daarna met de auto weer terug naar het visitor center en koffie gedronken. Die was gelukkig heel lekker, want een bakkie kostte toch $ 4,33.

 Daarna weer terug het park in en de autorit gedaan. Weer wat herten gezien. Onderweg gestopt bij de enorme Trading Post. Niks gekocht. Weer verder en gestopt bij een picknick area voor onze yoghurt lunch.

  Daarna naar de Ford garage om de olie van de auto te laten verversen. Dit verliep heel soepel en na drie kwartier was het gefikst. Service is hier nog SERVICE! Ook nog allemaal gezonde boodschappen gekocht bij de Safeway.

Vanavond gegeten bij de Black Bear Diner. Het was te veel en lekker. Vandaag veel zon en temperaturen tot 16 graden. 60 km gereden en ruim 12.000 stappen gelopen. We hebben er nu 10.000 km op zitten.










































4 opmerkingen:

  1. Mooie foto van jullie samen zeg.
    Wat een enorme rotsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt fantastisch wat een mooie rotsformaties
    Dat is heerlijk wandelen en mooie foto’s maken met jezelf ervoor . Erg leuk. Geniet nog Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig gebied is dat park en wat een leuke foto’s van jullie twee 👏👍
    Groetjes Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Monique Van Vendeloo26-04-2023, 19:59

    Wat een rotsformaties zeg!! Zal in het echt vele malen indrukwekkender zijn dan op de foto

    BeantwoordenVerwijderen