woensdag 5 april 2023

5 april: Barstow - Twentynine Palms

Vanuit ons motel direct de 247 zuid op via Lucerne naar Landers. Mari wilde hier graag de Integraton zien die omstreeks 1959/1960 gebouwd is door George Van Tassel. Het moest voldoen aan speciale afmetingen en volgens deze man zou dit gebouw kracht hebben om verjonging, anti-zwaartekracht en tijdreizen te bewerkstelligen. Het is 38 voet hoog en 55 voet diameter. Je kunt er op bepaalde dagen genieten van een Sound Bath, uiteraard tegen flinke betaling. Het was vandaag gesloten, dus we hebben de hand op de knip gehouden😂. 

Dan via de 247 zuid en de 62 naar de west ingang van het Joshua Tree National Park gereden. Hier hebben we bijna de hele middag rond gereden en enkele trails gelopen. Het was lekker weer voor een wandeling. De lucht was weer prachtig blauw. Veel mooie rotsformaties. Uitgekomen bij de noord ingang en vandaar de 62 west gereden tot ons motel. 

We slapen de komende 2 nachten in El Rancho Dolores Motel in Twentynine Palms. Het was vandaag tussen de 10 en 15 graden en de hele dag zon. Vanavond nog naar Yucca Valley gereden om bij Applebee’s te eten en bij de Walmart te shoppen. Daardoor wat extra gereden en uitgekomen op 310 km. Ook nog ruim 12.000 stappen gelopen. 
























 


6 opmerkingen:

  1. Oh wat mooi weer Joshua park dan is het herkennen, mooi en prachtig zon en koel , goed wandel en verken weer. Die Elvis was niet de mooiste imitator. Erg leuk rijden en die koepel, jammer dat je er niet in kon en verjongt werd. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry dat bericht was van Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monique Van Vendeloo06-04-2023, 20:49

    Wat een imposante bomen Dickie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig, Joshua Tree park

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Est een mooie foto’s en verslag 👍
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja dat is genieten weer prachtige foto's en een mooie strak blauwe lucht wens jullie nog veel plezier en veilige km gr Lia Theo

    BeantwoordenVerwijderen