donderdag 6 april 2023

6 april: Joshua Tree National Park

Vanmorgen bij Denny’s ontbeten en koffie getapt bij de Chevron. 

Gisteren hadden we in het park onze yoghurt aan een picknicktafel genuttigd, waar al 2 vrouwen zaten, moeder en dochter. Na effe praten bleek de oma van Amsterdam naar de USA te zijn geëmigreerd. Moeder sprak nog best wat Nederlands. Vandaag nog maar net in het park komen we beiden weer tegen. Foto’s uitgewisseld en Dickie heeft aan moeder een paar Nederlandse souveniertjes gegeven, waar ze heel blij mee was. Dickie werd 2x geknuffeld. De wereld is echt klein dus. 

Daarna een roadtrip door het park gemaakt. Het was best weer druk en op een paar parkeerplaatsen konden we, zelfs na 3 of 4x rondrijden, geen plaats meer vinden.  Vanaf vandaag maken we soms ook een panoramafoto van mooie plekken.  

Kort na 2 uur het park weer uit en gewinkeld bij Home Depot. Bij sommige motels zit er geen stopper in het bad en we waren het zat om er steeds om te moeten vragen. Voor nog geen USD 3 kunnen we de hele vakantie vooruit. Ook nog binnen gekeken bij Petco, een grote winkel voor dierbenodigdheden. Dan bij Marshalls nog wat noodzakelijke dingen ingeslagen. 

Vandaag weer de hele dag zon en tot 20 graden. In het park op hoogte en flinke wind kouder en soms vest of jas nodig. Vanavond gegeten bij The Rib Co, waar ze buiten de spareribs staan te braden. Half uurtje wachten omdat het vol zat en zit. De moeder en dochter van vanmorgen slapen zowaar in hetzelfde motel als wij……. Toch nog 144 km gereden. 































6 opmerkingen:

  1. Inderdaad een kleine wereld. Wederom mooie foto's en de temperatuur gaat de goede kan op.Jullie liggen enkele dagen voor op het oorspronkelijke schema, want ik volg jullie draaiboek. Geniet ervan. Groetjes Monique en Hans.





    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig park, een paar jaar geleden ook geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja dat ziet er ook weer goed uit ,zo zie je maar verre reizen en toch nog een Nederlandse tegen komen , gr Lia Theo🐣🐣🐇🐇🐿🐿🥰🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig park, mooie foto’s en mooie herinneringen voor ons. En het weer gaat de goede kant op. Mooie muurschildering ook. Jullie komen altijd oud/Nederlanders tegen, leuk..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Verdikkie alweer vergeten Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen