zondag 16 april 2023

16 april: Willcox - Deming

Vanaf ons motel was het maar een paar kilometer naar Lee’s Pecan Farm. Deze wordt gerund door 2 vriendelijke wat oudere mensen. πŸ˜€ We kregen uitgebreid uitleg over de teelt van pecannoten. Het bedrijf was meer een hobby met 220 bomen. Ook had meneer een oldtimer staan uit 1931. 

Na een zakje noten gekocht te hebben even gestopt bij een soort braderie, die bij het rodeoterrein gehouden werd. De rodeo was gisteren geweest. Niks gekocht. 

Dan Interstate 10 oost op naar Deming. Gestopt bij een rest area om onze koffie te drinken. Toiletten waren helaas gesloten. Door naar het visitor center van New Mexico. Dat was nog gesloten maar de toiletten waren wel open. 

Dan langs de 10 oost even gestopt bij een Love truckstop. Hier bij de Subway een broodje gekocht voor de lunch. Intussen waren we een uur “kwijt” omdat New Mexico in een andere tijdzone valt. Het verschil met Nederland is nu 8 uur. 

Kwamen rond 15 uur aan bij ons motel in Deming, de Best Western. Weer een ruime kamer. Het zwembad is nog gesloten in verband met het seizoen dat nog niet echt begonnen is. Nog even naar de Walmart en dan gegeten bij IHOP. Beiden een seniorenmaaltijd. Hierna nog even rondgereden door oud Deming en wat muurschilderingen gezien. Vandaag 27 graden en 244 km gereden.







































2 opmerkingen:

  1. Alweer heel veel gezien, mooie reportages van jullie πŸ‘
    Groetjes van ons twee Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nelleke den Daggelder18-04-2023, 18:48

    Jammer met 27 graden niet even een plons πŸ’¦

    BeantwoordenVerwijderen