donderdag 20 april 2023

20 april: Roswell - Tucumcari

Vanmorgen direct via de 70 oost en een binnenweggetje naar Bitter Lake Wildlife Refuge gereden vlakbij Roswell. Hier een vlindertrail gelopen, maar helaas nog geen vlinders. Te vroeg in het seizoen. Wel mooie planten en bloemen langs de trail en ook bloeiende cactussen. 

Dan weer via de 70 oost naar Portales en verder door naar Clovis gereden. Onderweg geprobeerd bij diverse benzinestations om “decaf” te kopen, maar ze hebben blijkbaar overal alleen maar gewone koffie. Wel in Clovis geluncht bij de Pizza Hut. Die hadden een all-you-can-eat buffet, inclusief een salade voor slechts $ 10 plus tax. 

Dan in één ruk doorgereden naar ons motel in Tucumcari via de 70 oost en de 209 noord. Onderweg honderden windmolens. Het laatste stuk niet over de Interstate maar over Route 66 west. In het dorp nog wat heen en weer gereden voor foto’s en bij de plaatselijke super wat koeken gekocht. 

Vanmorgen was het 14 graden met een flink windje, dus de vesten aan. Vanmiddag werd het nog 22 graden met een nog hardere wind, dus ook de vesten aan. We slapen vannacht in het Quality Inn motel. Vandaag een reisdagje en dus veel gereden, 343 km. 



































3 opmerkingen:

  1. Blijft leuk om te kijken , cactussen en Route 66 . Heerlijk toch . Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie route Gr Mijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wederom mooie route en prachtige plaatjes
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen