vrijdag 7 april 2023

7 april: Twentynine Palms - Needles

Mari liet z’n pet in het restaurant liggen, dus een paar km terug gereden om hem op te halen. Daarna gestopt bij het visitor center van Joshua Tree National Park aan de noordkant. Dit hadden we gisteren gemist, omdat het slecht stond aangegeven. Nu lukte het dus wel en daar meteen nog een trail gelopen. We zagen nog een roadrunner, maar hij weigerde even stil te staan voor de foto. 

Dan door naar Amboy en daar op Route 66 wat foto’s geschoten. Het café met de souvenierwinkel en benzinepomp draaien nog wel, maar het hotel (een paar huisjes) en de toiletten waren volledig vervallen. De benzine is er uiteraard ook flink duur, hetgeen een aantal mensen niet weerhield om daar te tanken. 

Daarna naar de Amboy Crater gereden. Hoewel wij hier niks van verwachtten, lag er een keurige weg naartoe en ter plekke mooie parkeerplaatsen en picknickplaatsen. Hier onze koffie gedronken. We zagen hier nog wat hagedissen. 

Dan via Route 66 naar onze eindbestemming. Helaas was deze al snel afgesloten voor het verkeer, dus zaten we eerder van verwacht op Interstate 40 oost. Hierop verder naar Needles. Onderweg bij een rest area onze yoghurt gegeten. We slapen vannacht bij de Econolodge en hebben gegeten bij het Wagon Wheel restaurant in Needles. Na het eten nog even gewandeld en wat foto’s genomen rondom ons motel. Vandaag de eerste zomerse dag met temperaturen tot 28 graden en de hele dag zon. Na het eten was de zon bijna weg en werd het erg aangenaam met 25 graden. Vandaag 253 km gereden. 

P.S. Wij vinden het erg leuk als mensen een reactie plaatsen op ons blogspot. Doet u dit als “anoniem”, vermeld dan in de reactie uw naam, zodat wij weten van wie deze komt.




































6 opmerkingen:

  1. Dat is wel een heel bijzondere boeddha. Dat zijn korte broeken temperaturen. Groetjes Monique en Hans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op de foto met de kentekenplaten, rechtsboven "W7JH" is meteen ook de callsign van een Radiozendamateur (J.Henderson uit Rock Springs). ERG GAAF. Kan je nog terug om die op te halen??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijke temperaturen en mooie rit de Route 66 . En die vrouwelijke Road Side attraction is ook leuk om te zien. Hans en Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie route weer en lekkere temperatuur
    Fijne paasdagen 🐣🐣Mijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Monique Van Vendeloo10-04-2023, 09:53

    Fijn dat de korte broek weer aankan, goeie kleur trouwens🤣

    BeantwoordenVerwijderen