zondag 9 april 2023

9 april: Blythe - Yuma

Vandaag rustig opgestaan en besloten om de 78 west te rijden in plaats van richting Quartzsite te gaan. Op deze manier zouden we dwars door de Imperial Sand Dunes rijden. We konden deze op 25 km afstand al zien liggen. Op het hoogste punt gestopt en rondgekeken. Er stonden wat campers in een soort vierkant geparkeerd. Naar “binnen” gelopen en daar wat foto’s gemaakt van een paar sand buggies. Meteen ook aanspraak aan een hele familie die er zat te kamperen. We waren welkom en hebben een hele tijd staan en zitten praten met elkaar. Ze waren met een camper van 46 ft oftewel 14 meter!

De duinen waren heel mooi en er leek geen einde aan te komen. Overal tientallen campers die met buggies aan het scheuren waren in de duinen.

Onderweg een enorme farm gezien met duizenden stuks vee. Even de naam opgezocht: Mesquite Cattle Feeders.

In een parkje in Brawley gestopt voor de koffie. Daar weer de 111 zuid op. Later weer gestopt in Calexico en daar onze yoghurt gegeten op het parkeerterrein van Cannabis Club Coyote. Dan via de 98 oost en Interstate 8 oost naar Yuma gereden. 

We slapen vannacht in La Fuente Inn & Suites. Voor het eerst gegeten bij Cracker Barrel. Mari heeft hier zijn eerste forel op. Vanavond weer in de jacuzzi geweest. Vandaag 34 graden. 291 km gereden. 









































4 opmerkingen:

  1. Monique Van Vendeloo10-04-2023, 09:58

    Fijne tweede paasdag xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jan en Gonda, wat zien toch enorm veel prachtig !! 👍👍

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto’s weer en leuk een gebied wat we wel beetje kennen. Gezellig zo’n bezoekje bij kampeerders in duinen. En zien wij het goed , draagt Mari onsze kado pet??? Groetjes Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Had 2 petten, incl. jullie pet maar zon is heel fel en nog te weinig bescherming. In Lake Havasu dus een hoed gekocht, maar ook met nekbescherming. Niet kwaad worden Fr. 😂

      Verwijderen