maandag 17 april 2023

17 april: Deming - Alamogordo

Vandaag via Interstate oost 10 richting Las Cruces. Onderweg gestopt bij een truckstop van Love en wat foto’s gemaakt. Vlak voor Las Cruces stond op een rest area een gigantische roadrunner. 

Dan door naar Mesilla om het oude gedeelte en de Plaza te bezoeken. Helaas nog geen seizoen. Alleen even rondgekeken en een kerk bezocht. Even een kaarsje aangestoken voor vrienden van ons. 

Dan in Las Cruces het Farm and Ranch Heritage Museum bezocht. Erg interessant en groots opgezet. Grote parkeerplaats en 20 plekken gereserveerd voor invaliden. Hier onze lunch naar binnen gewerkt.

Dan via Interstate 25 noord en de 70 oost verder. Net onderweg de White Sands Missile Range bezocht. We moeten eerst goedgekeurd worden, voordat we het afgesloten terrein op mochten. Na enig gedoe met onze paspoorten en weer een nieuwe foto van ons in de Amerikaanse dossiers werden we goed bevonden. Het museum was helaas dicht maar buiten konden we alle mogelijke raketten bekijken en ook een paar vliegtuigen en een helikopter. Je kon er overigens leuk picknicken tussen de raketten.🤔

Daarna via de 70 oost door naar Alamogordo. We slapen de komende 2 nachten in de Days Inn. Vanavond tegenover ons motel gegeten. Het was zo druk op de weg dat we niet konden oversteken. Toch de auto maar genomen dus. De temperatuur vandaag was 30 graden en we hebben 240 km gereden en ruim 11.000 stappen gelopen.













































6 opmerkingen:

  1. Ans en Frank18-04-2023, 13:13

    Ziet er weer heel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dagen weer , interessant zo’n missile park. En jullie moesten natuurlijk gecontroleerd worden op gevaarlijkheid! En allemaal prachtige cactussen, hebben jullie ook al cactus vruchten op?? Zijn wij zo gek op. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ja dom dom dom dat waren Hans Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een mooi verslag inclusief foto’s
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Monique Van Vendeloo18-04-2023, 21:30

    En.... Zadelpijn??? Dickie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee hoor, mari wilde wel maar zijn heup liet het niet toe.
      Kook je lekker nu het zo mooi is geworden?

      Verwijderen