zaterdag 10 juni 2023

10 juni: Helena

Vandaag in de stad gebleven. Eerst de kathedraal van Helena bezocht. Er was een dienst gaande waar geen einde aan leek te komen, dus een beetje rondlopen in de kerk zat er niet in. 

Gelukkig liepen de wandelaars van de Governor Cup vlak langs de kerk, dus naar buiten om de 5 kilometer lopers voorbij te zien komen. Ook liepen er onderweg cameramensen voor de tv opnamen. 

Dan maar naar het Memorial Park gereden en daar wat rondgelopen. Weer bij de kerk geparkeerd, maar die dienst ging maar door. Blijkbaar duurde het biechten erg lang. 😂

Wij lopend de binnenstad in en ontdekten dat er ook een flinke braderie bezig was. Veel gekeken, niks gekocht, net als thuis. Er waren wel bakken met botten te koop voor je hond. Ook tomatenplanten waren in de aanbieding. 

Vanaf de braderie naar de walking mall, waar we gisteren ook al waren. In de bieb even koffie met een koekje genuttigd. Intussen kwamen de laatste lopers binnen van de halve marathon en daarmee was dit festijn ook meteen ten einde. Er was nog een Hollander die als laatste binnen kwam. 

Bij de Big Dipper nog een dropijsje op, want dat moest van Francine. Bij de Walmart onze boodschappen gedaan, dus de voorraad yoghurt is weer op peil. Toch maar geen kajak gekocht. Nog even naar de ACE gereden voor hun lekkere handcreme. De wandeling bij Mount Helena ging niet door, omdat het net begon te regenen. Achteraf was het ook snel weer droog.

Vandaag 56 km gereden en ruim 13.000 stappen gelopen. Temperaturen tot 21 graden. 





























3 opmerkingen:

  1. Sinds wanneer luisteren jullie naar mij??? En die hond keek wel erg verlangend naar dat ijsje . Francine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groetjes vanuit een warm Nederland
    Jan en Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Monique Van Vendeloo11-06-2023, 18:48

    Die bak met botten kan je op 2 manieren zien, ik zie vooral hondjes die zijn gaan hemelen en hun botten daar nu liggen

    BeantwoordenVerwijderen